Сървайвър заприлича на Вип Брадър?

Организаторите на "Сървайвър" изобщо не си поплюват, когато става дума за атрактивни участници. А тазгодишното издание общава доооста звезден подбор!

Още снощи, екипът на предаването сподели кои ще бъдат популярните личности в сезона. Те споделиха участниците в няколко отделни поста в своята страница в Instagram и взеха ума на всички почитатели на риалити формата. Сред звездните попълнения виждаме секс символа Филип Буков, скандалната инфлуенсърка Tattstoner, ексцентричния кулинар Божана Кацарова, ютубърът Chefo, Благой Георгиев - Джизъса и още куп други популярни лица от екрана.

Това бе доста неочакван ход от страна на продукцията и ни накара да оприличим тазгодишния сезон на Вип Брадър. Но все пак сезонът няма да се размине и без "обикновени" хора, срещу които ще се изправят бълагрските знаменитости.

Няма да скрием, че редица фенки на Буков изразиха своет разочарование, че горещият актьор няма да бъде новият "Ерген", както се спекулираше преди месеци. Но сега пък ще имат възможност да го гледат оскъдно облечен на екзотичен остров. Според нас ситуацията е печеливша отвякъде!

Очакваме с нетърпение новия сезон на "Сървайвър", за да видим как ще се представят любимите на цяла България знаменитости! Официалната дата на старта все още не е обявена, но по всикчо личи, че ще започне въвсем скоро!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay