Playboy и iPad: без цензура

Playboy и iPad: без цензура

Playboy и iPad: без цензура

Основателят и главен редактор на неостаряващото мъжки списания Playboy Хю Хефнер съобщи, че през март тази година може да се очаква и версия на Playboy за iPad.

По думите му еротичните и откровени изображения за тази версия няма да бъдат цензурирани. На iPad ще бъдат достъпни не само новите броеве на списанието, но и неговият архив, пише Lenta.ru.

Интересното е, че това противоречи на корпоративната политика на производителя на iPad - Apple, която налага сериозни ограничения пред разпространението на материали и съдържание "за възрастни".

Миналата година Playboy пусна в продажба диск със своя архив от 1953 година - моментът на основаването на списанието – до днес

Говореше се, че Хю Хефнер има намерение за закупи всички акции на Playboy, така че да си върне пълния контрол на компанията и да реализира нова стратегия за нейното развитие.

Тиражът на Playboy в последните години неизменно пада и към момента достига до 1.5 милиона екземпляра в САЩ. Загубата на читатели неизменно се свързва с разцвета на порно индустрията в интернет.

В търсенето на нови формати Playboy обяви преди месеци и намерението си да пусне собствена игра. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay