Топ 5 на най-странните и различни мобилни телефони

Топ 5 на мобилните устройства от ново поколение

Наред с тези, които заливат пазара, има и доста особени и чудновати мобилни устройства, които се отличават с техния рядко срещан дизайн. И, разбира се, са рядкост и особена чест за притежателите си. В нашия мини списък може би ще видите телефони, които дори не сте предполагали, че съществуват - изработени от различни материали, включващи различни функции и най-вече изглеждащи доста по-атрактивно от това, с което сме свикнали.

1. "The Packet", мобилният телефон с цели пет тъчскрийна. Създателят на това чудо, Емир Рифат, представя на света своята гледна точка относно бъдещето на мобилните устройства. "The Packet" е сгъваем и притежава пет самостоятелни тъчскрийна – дисплей, клавиатура за посоките, две мини клавиатури за буквите и повърхност с чувствителни на допир бутони.


2. "Glass Mobile Phones" - така наречените стъклени телефони. Притежават две функции – основната е да бъде един доста нестандартен мобилен телефона, а другата - настолен часовник.

3. "WYSIWYG" - дизайнът на това устройства сякаш ни говори: "Това, което виждаш, е това, което получаваш". Телефонът позволява на притежателя си да гледа през него чрез прозрачен визьор, който всъщност е и неговият екран.

4. "Natural Year Phone" е мобилно устройство създадено от... сено! Неизбежно, клавиатурата и екранът на телефона не са биоразграждащи, но въпреки това спроизводителя използва тази хитра идея, за да покаже на обществото от консуматори, че съществуват и по-различни начини, чрез които да се развива технологията.

5. Дървен ретро телефон. Не е чудно, че е измислен и лансиран от руски занаятчия. Използвайки ябълково дърво, той старателно издълбава не само основната част на телефона, но и всички останали компоненти. Батерията, сим картата и дори антената. Може би тази оригинална идея ще се хареса доста на привържениците на традиционната естетика и тези, които не харесват главозамайващото и агресивно развитие на новите технологии.

 

 

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay