4D телефон симулира усещания

Докосване по телефона

4D телефон симулира усещания

Далече от очите, далече от сърцето. Дистанцията между хората е провалила не една любовна история. Хората постоянно имат нужда да общуват с половинката си, а с развитието на технологиите това става все по-лесно. Дори ако се наложи да са разделени за известно време, двамата влюбени могат да разговарят или пък да си пращат любовни писма... с помощта на мобилния телефон.

 

Въпреки че границите на възможностите за свързване са се разширили неимоверно, има какво още да се желае. Това, че може да чуеш гласа, или пък да видиш лицето на половинката си в реално време, далеч не задоволява нуждите на модерните хора. Кой не би искал да усети нежно докосване, което не може да се сравни с хиляда думи, изречени по телефона? Ако проектът за 4D телефон стане реалност, то дистанцията за влюбените няма да бъде толкова осезаема.


Дизайнът на мобилния телефон от бъдещето е разработен от Фабиан Хемерт. Неговата иновация притежава умението да целува и докосва - страхотен начин да покажеш емоциите си, дори когато си далеч. Така любимият ще може да ви прати истинска целувка, вместо емотиконка като текстово съобщение. Усещането се симулира чрез влажна гъба, вградена в устройството.


Колкото и да се развиват технологиите, не бива да си мислим, че истинските ласки между двама души са заменими. Просто тази джаджа ще ни позволи да забравим за миг, че не сме един до друг.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay