Гримът тази пролет е свеж и закачлив

Пеперудено пролетен грим

Устни в ярки цитрусови цветове. Очи в изтънчени опушени отенъци. Слънчеви и сияещи скули. Розови нюанси, които са толкова бонбонено сладки, че ни се дояде торта. Да, тенденциите в грима за пролет 2011 са секси и закачливи и нямаме търпение да посегнем към радващите погледа отенъци, които предават пролетните емоции. Това са любимите ни свежи цветови предложения, които скоро ще стоплят лицата ни.

 

Този сезон на мода са кораловите целувки. Гмурнете се в тенденцията с червило в наситено оранжево, а ако ви се струва твърде смело, опитайте по-меки коралово-прасковени нюанси. И двете крайности на спектъра са много женствен начин да преоткриете очарованието на акцента върху устните.

 

Съблазнителните цветни погледи не приемат "не" за отговор. Разнообразете черната очна линия с отенъци на лилавото, за да омекотите грима си и да бъдете неустоими.

 

Цветните бузи се завръщат триумфално. Не се колебайте да освежите навреме лицето си за пролетно-летните приключения с нюанси на розовото и прасковата.

 

Супер цветните пастелни розови ви придават момичешки закачлив вид. Кое беше първо - Nicki Minaj или розовото й червило няма никакво значение. Вдъхновени от 60-те, устните от захарен памук е новата пролетна мания.

 

Излезете от сенките. Образно казано. Пролетта ви дава възможност да комбинирате тъмните и цветните отенъци, за да съживите красивия опушен поглед.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay