Дрю Баримор последва червената тенденция

Меден дебют за Дрю!

Червената тенденция е сред най-хитовите на сезона! Парадът поведе огнената Риана, която смени много нюанси, дължини и обеми, но е все така магнетична и секси. След нея тръгнаха много от знаменитостите и... ето, че най-горещият тренд в косите вече е факт. 

Изненада ни решението на наша много любима актриса - Дрю Баримор, която също реши да загърби любимото си русо и да влезе в редиците на червенокоските. Според нас меденият нюанс, който е избрала ужасно й отива и освежава много тена й. Дрю има късмета да се радва на прекрасна и свежа кожа, която дори на 36 години я кара да изглежда като тийнейджърка.

Ето какво казва стилиста на актрисата: "Много е важно да подберете точния момент, за да смените цвета на косата си. Дрю го направи много съзнателно и изчака много време преди да постигне желания от нея цвят". И вие трябва да знаете, че бързането не е добър приятел на желанието ви да смените визията. Особено ако сте брюнетка и искате бързо да изсветлите косата си за лятото. Имайте предвид, че ще ви трябват минимум два месеца - освен ако не искате гривата ви да пострада сериозно от агресивното влияние на боята.

За да изглежда косата ви здрава с новия цвят, са нужни много грижи, хидратиращи маски, каквито и Дрю е използвала, и търпение. Никога не прибягвайте към кардинални промени няколко дни или седмица преди важно събитие. Ако и вие като сладката Баримор сте се спрели на червеното, имайте предвид, че това е един от най-трудно подържащите се цветове и не отива на всеки. Ако сте с по-светъл тен и имате зеленикави очи - то със сигурност смело прегърнете новата си огнена визия! 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 18.04.2011|11:43
Червеният цвят не е за всеки и се постига доста трудно. Не знам какво толкова са си го харесали в САЩ тези знаменитости, но на мен лично не ми харесва, особено на Риана, хич не и отива.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay