Тест: Изберете черупка и разберете какво говори тя за вас

Погледнете трите черупки и изберете тази, която ви харесва най-много на пръв поглед, без да се колебаете

Тест: Изберете черупка и разберете какво говори тя за вас

Трите черупки, които виждате на картинката, са с различна форма и отличителни особености. Тази, която ще изберете инстинктивно, разкрива определени черти от характера ви.

Избирайки една от тях, вие се идентифицирате със символичните й значения. Затова се вгледайте добре, но изберете тази, която ви харесва най-много, и привлича вниманието ви веднага.

Ако вече сте се спрели на една от трите черупки, е време да разберете какво разкрива изборът ви за вашата личност и извървения дотук житейски път.

Номер 1
Тази черупка е различна отвън и отвътре. Някога е била бяла отвън, но сега е кафява/зелена от плаката в морето. Освен това има стърчащи шипове, така че да предпази съществото, което е живяло вътре. Отвътре е гладка, с красив цвят, подобен на кайсия.

Ако изберете тази черупка, това означава, че вие сте преминали през толкова много трудности, че сега сте много по-силни и мъдри. Носите белезите от преживяванията си, но подобно на плаката на черупката, те биха могли да бъдат заличени.

Вие сте нежни и чувствителни, така че се нуждаете от защита. Трудно ви е да сте сред негативно настроени хора и се стараете да стоите по-далеч от тях.

Номер 2
Тази черупка е по-гладка отвътре, отколкото отвън. Ивиците, насочени нагоре, напомнят за изгряващите слънчеви лъчи.

Също като тези лъчи вие сте източник на  добро настроение за околните. Трябва обаче да се научите да казвате "Не!”, защото ви е трудно да отказвате. Ценете повече себе си и намерете баланса между даването и получаването.

Подобно на симетрията на черупката, вие обичате всичко да бъде правено по правилния начин, опростено и балансирано, а ако не е така - ставате силно раздразнителни.

Стремите се да бъдете перфектни, а когато това не се получава, се чувствате разочаровани и имате усещането, че не сте достатъчно добри в това, което правите. Трябва да се научите, че не е нужно да сте съвършени през цялото време и може понякога "да се оставите на течението да ви носи".

Номер 3
Третата черупка е изцяло гладка, с окраска от красиви точици отвън. Има малка пукнатина, която не се забелязва на пръв поглед.

Ако изберете тази черупка, това е признак, че трябва да пуснете от съзнанието си нещо, което вече не ви влияе. Не позволявайте на другите да властват над живота ви, вземете го в свои ръце. Вероятно трябва да престанете да мислите за отминали лоши преживявания.

Дори с пукнатината, черупката е красива, защото тя е само на повърхността. Така че не приемайте толкова навътре нещата, които са се случили преди и ги оставете в миналото.

За още тестове и интересни материали, последвайте Jenite.bg във Facebook!

14 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay