Тест: Каква личност сте според формата на ходилата?

Крачетата могат да бъдат истински показател за вашия характер

Тест: Каква личност сте според формата на ходилата?

Всички сме чували за гледането на ръка или на кафе, но малцина знаят, че също толкова забавно, а защо не и вярно, може да бъде гледането на крака.

Оказва се, че формата, размерът и видът на ходилата издава много за вашия характер, целите ви и скритите ви желания.

Всичко, което трябва да направите, е да погледнете стъпалата си и да видите какво имат да кажат те за самите вас.

Форма

Широко стъпало
Вие сте работохолик, който винаги е в движение. Не се отказвате от дадено начинание, докато не го довършите докрай и не постигнете желания ефект. Истински перфекционисти сте.

В отношенията си с околните сте също толкова взискателни. Не се интересувате от мимолетни връзки и кратки познанства. За вас истински важни са стойностните и дългогодишни взаимоотношения.

Тясно стъпало
Предпочитате да оставяте работата за другите и да се наслаждавате на малките радости в живота. За вас кариерата не е на първо място в живота, но личното щастие е. В това отношение може да се каже, че често подхождате небрежно към работните си задължения.

Любовта за вас е чувство, издигнато на пиадестал. Когато се случи така, че да нямате човек до себе си, се чувствате по-нещастни от всякога. Стремите се отчаяно към споделената любов, но този копнеж може да се окаже доста пагубен за вас.

Тест: Каква личност сте според формата на ходилата?

Плоско стъпало
Вие сте реалист, който обича да е обграден от много хора. Харесвате шумните компании и не понасяте да бъдете сами. Това може да бъде признак на страх от собствените ви мисли и чувства.

В работата си се справяте най-добре, когато работите в екип. Индивидуалните задачи не са ви по вкуса. Предпочитате, дори в службата, да споделяте опит и мнение с останалите.

Извито стъпало
Ако имате ясно изразена арка на стъпалото, то вие сте независими и интелигентни. За вас несъмнено може да се каже, че сте мечтатели и дори романтици.

Имате склонност да вярвате в чудеса и често несбъдването на представите ви ви оставя силно разочаровани. Оптимисти сте и вярвате в доброто.

Тест: Каква личност сте според формата на ходилата?

Размер

Големи стъпала
Ако носите голям номер обувки, то вие сте лидер, готов да се справи с всяка ситуация. Известни сте със смелостта си, която понякога граничи с безразсъдство.

Смятате, че в живота няма нищо невъзможно и с лекота се справяте с всяко предизвикателство, което се изпречи на пътя ви.

Малки стъпала
Ако имате по-малки крачета, вие сте зрял и мъдър човек. Разсъждавате рационално и действията ви също са съобразени с логичността на дадената ситуация.

В любовта сте склонни да проявявате ревност. Недейте да прекалявате, защото рискувате да отнемете личната свобода на партньора си, а това ще доведе до сътресение във връзката.

Вид

Тест: Каква личност сте според формата на ходилата?

1. Египетско стъпало

Тест: Каква личност сте според формата на ходилата?

Ако горната част на стъпалото ви е диагонална, то вие имате мечтателски дух. Освет това сте идеалисти и цените особено много неприкосновеността на личния живот.

Криете много заложби и тайни в себе си и не считате за необходимо да ги споделяте със света. Не се страхувате от това да се изправите лице в лице с реалността, но предпочитате да живеете в идеалистичния свят, който сте си създали.

2. Римско стъпало

Тест: Каква личност сте според формата на ходилата?

При тази форма на стъпалото палецът е най-големият пръст. Вие сте балансирана личност, екстроверт, обичате да сте сред хора. Винаги сте готови да научите нови неща и да се включите във всякакви интелектуални занимания. 

Хората с римско стъпало обичат да пътуват и да откриват нови места и култури. Проблемите при вас идват от факта, че понякога сте прекалено горделиви и ексцентрични.

3. Гръцко стъпало 

Тест: Каква личност сте според формата на ходилата?

Показалецът е най-дълъг и формата на пръстите наподобява триъгълник. Вие сте спортна натура, активни сте и обичате да творите. Обичате движението и физическата активност и изпълнявате всяка поставена задача с голям ентусиазъм. 

Толкова сте енергични, че често зареждате с енергията си хората около вас. Импулсивни сте, което понякога може да причини стрес както на вас, така и на околните.

4. Квадратно стъпало 

Тест: Каква личност сте според формата на ходилата?

Всички пръсти са подредени в една линия. Обичате да размишлявате, да обмисляте внимателно всяко свое решение и да претегляте добрите и лошите му страни. 

Вие сте човек, който не обича да се пуска  по течението, и не оставяте нищо на случайността. Винаги вземате решенията си въз основа на вашите принципи и сте много практични. Хора като вас са надеждни и сигурни, на които определено може да се разчита. Винаги завършвате това, с което сте се захванали.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

6 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay