Тоалети, вдъхновени от опаковки на различни продукти

<p><span style="text-align: justify;"><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Дизайнерката</span> </span><a href="https://www.instagram.com/taryndevere/" target="_blank" style="text-align: justify;"><span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Тарин</span> де <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Вер</span></span></a><span style="text-align: justify;"> решава, че през януари ще черпи вдъхновение от предмети от бита, за всекидневните си тоалети. Тя споделя своите творения в социалните си мрежи и се превърна в истински хит. Ето и най-добрите попадения.</span></p>

Дизайнерката Тарин де Вер решава, че през януари ще черпи вдъхновение от предмети от бита, за всекидневните си тоалети. Тя споделя своите творения в социалните си мрежи и се превърна в истински хит. Ето и най-добрите попадения.

Дизайнерката Тарин де Вер решава, че през януари ще черпи вдъхновение от предмети от бита, за всекидневните си тоалети. Тя споделя своите творения в социалните си мрежи и се превърна в истински хит. Ето и най-добрите попадения.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay