Ако имаш говорен дефект и носиш очила, значи си много секси

Странни секси момичета

Ако имаш говорен дефект и носиш очила, значи си много секси

На всички е ясно, че някои конкретни части от женското тяло привличат мъжете. И това са основно краката, гърдите и дупето. Мъжкият сайт Asylum обаче, демонстрира нов и наистина интересен поглед към сексапилността на дамите.

 

Авторите са представили дълъг и доста странен списък, в който са изброени нетипичните неща у жените, които мъжете намират за изключително секси.  

 

Момичета с огромни слушалки

Тя е сложила гигантски слушалки около красивите си уши, но защо да е секси? Ами освен че показва пред света, че наистина обожава музиката, истината е, че ако едно момиче изглежда добре, дори след като е сложила подобен аксесоар на главата си, значи наистина е много, много секси.

 

Момичета, каращи велосипеди от едно време

Може би е косата, която се вее на вятъра, роклята на цветя, развяващото се шалче или слънчевите очила, но наистина има нещо много секси в симпатично момиче върху старовремско колело. Дори и само да спре и да попита за посоката, момичето най-вероятно ще си свали очилата, а много мъже моментално ще се пренесат във филм с Одри Хепбърн от 60-те години. 

 

Момичета с лента на главата

Може би и това е връщане към модата от 60-те, но има нещо много сладко в една млада дама, прибрала косата си с оригинален шал. Понякога косата при дамите дори не прави впечателение на мъжете, но съчетаят ли я с красив аксесоар, резултатът е мигновен. 

 

Момичета, които се смеят само на смешните шеги

Може би мъжете мислят, че момиче, което се смее на всичките им шеги, е секси? Не е. Или е абсолютно луда, или изобщо не слуша какво ѝ говорят и просто се смее на подходящите моменти. Всеки има нужда от човек до себе си, който да разбира чувството му за хумор и искрено да се смее на наистина забавните неща. 

 

Момичета, които спазват пунктуацията, когато пращат sms

За мъжете е приятно, когато получават sms-и. Но не от онези, пълни с (hug), LOL, xxx, 10x и всякакви подобни безсмислени буквички. А съобщения на чист и правилен език - интелигентни, добре премислени и абсолютно четивни. Това си е чиста проба стил и класа, опаковани в кратко съобщение. 

 

Момичета, с които можете да играете на игри

Момичетата, които обичат да се състезават, са винаги любима компания. Дама с такъв характер винаги ще откликне на мъжка покана за съревнование, а често и ще излезе като победител. Накрая тя ще крещи от удоволствие, защото е победила на блъскащи се колички или на Монополи. А мъжът ще преглътне нараненото самочувствие и ще я погледне с други очи. 

 

Момичета, които чакат на същата спирка

В този случай не е задължително дамата дори да е убийствено секси. Тя просто трябва да бъде там. Малко флирт с очи, малко усмивки - той вече е влюбен. До момента, в който тя се качва в автобуса или влака и завинаги напуска живота му. Само фактът, че използва един и същ транспорт като него, може да направи една жена с пъти по-привлекателна. 

 

Момичета, които не могат да танцуват

Това наистина е странно, но тъжният факт е, че повечето мъже не могат да танцуват. Така че, когато срещнат дама, която също като тях се затруднява на дансинга и даже изобщо не обича да се натиска докато танцува блус, ето това е сбъдната мечта.

 

Момичета с говорни дефекти

Момичета, които имат проблем с изговарянето на някои букви - това е едно от най-очарователните неща. И много секси. Мъжете могат да ги слушат с часове, независимо дали декламират поезия, пеят или четат футболните резултати от уикенда. Необичайният им изговор ги прави уникална и сладки. 

 

Момичета, които знаят неимоверно много факти

Освен че подобни качества са интересни, те са и полезни. А някои мъже ги намират и за секси. Независимо дали дамата е експерт по театрални премиери през изминалата година, картография или историята на футболния отбор Тонтъм от 1987 г. до 1996 г., страстта на жената към подобен тип знания може да се окаже доста привлекателна. Пък и така мъжете най-после ще има с какво да се похвалят, когато излязат с приятели. 

 

Момичета с очила

Дали защото им напомня на онази любима учителка от гимназията, или защото имат чувството, че всеки момент ще им се скара, мъжете понякога наистина полудяват по жени, носещи очила.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay