Кристиано показа сина си на света

Кристиано показа малкия Кристиано

През последната една година супер звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо упорито криеше своя 10- месечен син от любопитните погледи на папараците.

 

Този уикенд обаче футболистът и неговото семейство попаднаха под прожекторите, след като фотограф успя да ги заснеме по време на престоя им в родната Португалия.


От снимките ясно се вижда, че Кристиано- младши е едно малко копие на баща си. И двамата бяха облчени стилно и естествено в маркови дрехи. Малкият носеше риза и бейзболна шапка Burberry, както и дънково яке.

 

Заедно с Роналдо бе и гаджето му – руският модел Ирина Шейк.

 

Все още никой не знае коя е биологичната майка на малкия Кристиано, въпреки че се предполага, че бебето е родено от 20-годишна британска студентка, която се запознала със звездата в лондонски клуб.


Португалският национал сам съобщи на света за бащинството си, но никоя медия не успя да се добере до пикантната информация коя е майката. При всички положения тя обаче се е отказала от всички права върху детето си, тъй като Роналдо притежава "изключително настойничество".

 

Основно за малкия чаровник се грижи майката на футболната звезда, както и неговата бавачка.

 

След разкритията миналата година по повод бащинството, Ирина остана до Роналдо и към днешна дата тримата изглеждат едно щастливо и красиво семейство.

13 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 27.05.2011|09:00
Една от версиите за сина на Роналдо беше, е че футболистът толкова отчаяно искал да има дете, че броил 15 млн. долара на сурогатна майка да му роди наследник, защото му било трудно да открие жената на живота си. Затова той решил да се възползва от платени услуги, а не да чака голямата любов. Малкия е много сладък и няма как да кажем, че не прилича на татко си, защото направо му е "одрал кожата". Да му е жив и здрав!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay