Топ 5 правила на приятелите за секс

Топ 5 правила на приятелите за секс

Идеята за започване на връзка тип "приятели само за секс" изглежда много забавна, освен че понякога не е така. Човек трябва да има предвид няколко момента преди да се отдаде на подобни отношения, за да избегне проблеми в бъдеще.

Човек може да се тревожи, че може да се превърже, докато другия може да се запита дали е безопасно. Заради това предлагаме на вниманието ви най-важните негласни правила за приятели с предимства, за да имате нужните ограничения във връзката си.

Бъдете много честни

Трябва да сте наясно с параметрите в тази връзка, дори и да е случайна. Обсъдете с партньора си дали и двамата можете да се виждате с други хора през това време или не, дали гушкането след секс изглежда като добра идея и много други неща. Кажете своите опасения, за да избегнете нараняване или объркване.

Не бъдете прилепливи

Последното, за което човек иска да се притеснява, е да има партньор, който да е като залепен за него. Това е непринудена връзка, където трябва да има ясни граници и комуникация, която да не показва допълнителен натиск. Но ако вашият партньор започне да ви притиска да останете с него много повече от предвиденото, тогава е време да зададете границите си още веднъж или просто да прекратите всичко.

Правете си безопасен секс

Винаги помнете, че сте в непринудена връзка, а не в сериозна. Поддържането на непринудения сексуален живот без притеснения трябва да бъде ваш приоритет номер едно. Бъдете много предпазливи към хващането на полово предавани болести или инфекции, които са много често срещани в такива случаи. Използвайте защита по всяко време, независимо колко добре познавате този човек.

Не забравяйте да се забавлявате

Ако не се забавлявате, докато правите небрежен секс, тогава какъв е смисълът? Ако започнете да имате разногласия, спорове или проблеми между двамата, това е знак да спрете да бъдете в такива отношения. Можете да се забавлявате и да правите приятен секс с тези, на които имате доверие, а не с тези, с които възникват проблеми.

Поддържайте отлична хигиена

Сексът е всичко в този тип отношения. Така че е основателно да се фокусирате върху това да бъдете в най-добрия си вид там долу, издръжливост и външен вид. Вземете си вана, душ или се подгответе там, преди да правите секс с партньора си. Тази връзка се фокусира най-вече върху секса и външния вид, така че е по-добре да бъдете поддържани.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay