Трик за достигане до оргазъм

Отменете всички планове за довечера

Трик за достигане до оргазъм

Всички мечтаем да изпитваме оргазъм всеки път, в който правим секс, но за съжаление всички знаем, че оргазмът не е 100% гарантиран. 

Ново изследване има отговор на въпроса точно кои сексуални действия водят до най-много оргазми. 

За изследването изследователи от университета "Свети Франциск Ксавие" в Нова Скотия и "Университета на кралицата" в Канада са изследвали над 800 души на възраст между 18 и 79 години, които са били в романтични отношения. От групата малко повече от половината са били в отношения от един и същи пол, а останалите са в хетеросексуални или както авторите на изследването наричат "смесени" сексуални отношения.

Учените са попитали участниците колко често получават оргазъм и колко са задоволени от оргазмите, предизвикани от вагинален, орален и анален секс и дали предпочитат определени сексуални действия. 

Чрез цялата информация по книгите и мнението на участниците в изследването, учените установили, че мъжете, които имат връзка с представители на същия пол, най-често получават оргазъм при анален секс, в сравнение с останалите групи в изследването. Другият резултат от изследването е, че жените, които имат връзка с жени са най-склонни да получават множество оргазми. Групата, която има най-малка вероятност да получи оргазъм по време на какъвто и да е сексуален акт, са жените в хетеросексуална връзка. Изненадани ли сте? 

Всички жени, независимо от сексуалността, са най-задоволени от оргазмите, които са имало по време на вагинален секс, с клиторна стимулация. Това е добра новина, тъй като много секс пози ( и вибратори) позволяват стимулиране на G-точката и клитора едновременно, което дава това, което е известно като смесен оргазъм. 

Смесените оргазми не са единственото нещо, от което хората са задоволени. Повечето участници споделят, че най-задоволителния сценарии е орален секс, след който следва сексуален контакт. Колкото повече, толкова по-добре. 

Повечето участници споделят, че искат да изпитват оргазъм по-често. Не сте сами! 

Очевидно е, че всеки е различен и това, което води до оргазъм при един може да не свърши работа при друг. Освен това оргазмът не трябва да бъде единствената цел на половия акт. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay