Какви изненади са ни подготвили мъжете за 8-ми март

Мъжки изненади за женския празник

Какви изненади са ни подготвили мъжете за 8-ми март

8-ми март или иначе казано нашият женски празник. Всяка година обаче обикновено се заформя спор - само Денят на мама ли е 8-ми март или е празник за всички жени? Остарял комунистически празник или международно признание на икономическите, политическите и обществени постижения на жените...

 

В някои страни денят губи политическата си окраска и става просто повод за мъжете да изразят своята симпатия и внимание към жените около тях.

 

Ето и някои от изненадите, които можете да очаквате от мъжа до себе си. Ако държите обаче да останете наистина изненадана, по-добре не четете редовете по-долу.


Търговци с идеи все повече залагат на нестандартните подаръци за 8 март.


Серенада

Романтична изненада е серенада с поднасяне на подарък. Услугата се предлага вече няколко години и у нас. Под ритъма на нежния си глас, мистър Серенада ще изиграе ролята не само на мариачи, но и на куриер, като ще поднесе избрания от вас подарък там, където Вашата любов се намира - вкъщи, в офиса, в ресторант, на парти.

Той ще изпее избрани песни с музикален съпровод от китара. Романтикът, който поръчва изненадата, избира 5 песни от репертоарния лист и вписва заглавията им в допълнителните данни за доставка.


Любовно цъфтене

Може да ви сюрпризират и изпитат силата на чувствата ви с един доста нестандартен подарък, а именно като ви поднесат предварително засадено в метална кутия бобено зърно. Ако го поливате редовно и се грижите за него, след като покълне, от едната страна на листото трябва да има любовно послание "I Love You", а на другата – сърце. Надписът остава до един- два месеца, след което пада, но пък растението продължава да се развива.


Звезда

Тъй като има опасност "бобеният букет" да не поникне, вашият любим може да реши да потърси нещо по-трайно - собствена звезда. Ще получите сертификат, че небесното тяло носи вашето име. А коя жена не би била поласкана от подобно признание.


Любовен пъзел

Сред нестандартните подаръци, предлагани у нас, са и уникални пъзели, направени със специално подбрана снимка по избор. Пъзелите са не само картонени, но и дървени, пластмасови, магнитни и могат да бъдат с различни форми - сърце, правоъгълник, квадрат. Парченцата за сглобяване са от 6 до 2000 и, в зависимост от броя им и размера на пъзела.


На хартия

Понякога обаче е достатъчно само едно любовно писмо, но написано от сърце. Ако думите не са неговата сила, а той много държи да ви изненада по този начин, професионалисти предлагат услугите си и затова да превърнат неговите чувства в думи. Няма да останете равнодушна и пред доста актуалните в момента огромни картички с красиви цветни мотиви, дълги почти половин метър За да сте дори и в съня на обичаните хора, се предлагат калъфки за възглавници и спални комплекти, на които отново може да сложите любимия си фотос.


Знаем, че сте се изкушили да прочетете дотук. Надяваме се да не развалим ничия изнендата и труд.

 

Ние като жени ви пожелаваме, дори и да не получите букет от рози или бобен букет, пъзел с ваша снимка или серенада в офиса, да сте една ценена, уважавана и обичана жена през цялата година.

"Да направиш една жена щастлива е лесно, само където е малко скъпо!" - Ал Пачино. 
1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay