Няколко прости начина да се чувствате специална всеки ден

Малко лукс всеки ден

Няколко прости начина да се чувствате специална всеки ден

Няма жена, която да не обича да се поглези и да се потопи в усещането за лукс. Често обаче свързваме тази дума със скъпи покупки и си мислим, че не можем да си го позволим. Мога да споря по въпроса. Ето няколко прости и достъпни начина да добавите лукс в гардероба си и да се чувствате специални абсолютно всеки ден, а не само "когато има повод".

 

Бельото, което обичате

Отделете време да подредите шкафчето си с бельо. Кара ли ви да се чувствате прелестна? Подходящо ли е за фигурата и излъчването ви? Ако отговорът е не, изхвърлете го. Трябва да купувате бельо, което да ви кара да се чувствате добре. Бъдете смела, комбинирайте цветове и материи, експериментирайте. Не се задоволявайте с бледи и безлични цветове, само защото бельото се намира под дрехите и не се вижда. Добавете тази частица лукс в ежедневието си и всяка сутрин ще започва прекрасно.

 

Страхотен чифт обувки

Всяка дама трябва да притежава чифт спиращи дъха високи обувки. Те добавят усещане за лукс във всеки един тоалет. Независимо от цвета и стила им те ще направят обикновения ден в офиса далеч по вълнуващ и приятен. Освен това комплиментите веднага ще завалят, а всички ги обичаме, нали?

 

Личен аромат

Лосион за тяло или парфюм - няма значение. Намерете ароматът, който ви пасва идеално и го носете всеки ден. Странно е, когато някой каже, че пази парфюма си само за специални поводи, всеки ден е специален. Няма нищо по-приятно от това да доловите прекрасния аромат в средата на деня и да се усмихнете.

 

Уютна и женствена пижамка

В края на тежък ден очакваме с нетърпение момента, в който ще се пъхнем под завивките. Голяма част от жените просто обличат широк панталон и раздърпана тениска преди да си легнат. Защо не се поглезите с удобна пижамка със закачлив принт? Когато изглеждате добре, се чувствате добре. Смятам, че винаги трябва да бъдем в комфорт със себе си, дори когато просто се отправяме към леглото.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay