Уж фалирала: Славена Вътова пръснала хиляди в Хърватска

Уж фалирала: Славена Вътова пръснала хиляди в Хърватска

Това, че съпругът на Славена Вътова, Юлиан Цолов, е затънал в дългове и скоро ще остане без дом, не означава непременно, че тя трябва да го последва към дъното... Докато приятелите на Цолов, известен още като "Вълка от Уолстрийт", изразяват съжалението си, че е трябвало да продаде луксозния си апартамент на попфолк певеца Азис, за да избегне конфискацията му от банката, съпругата му Славена прекарва ваканция в Хърватия.

Интриги.бг разкриват, че Вътова е прекарала уикенда на един от най-тузарските острови в Хърватия в петзвезден хотел, където нощувката започва от 1000 лева. Този луксозен комплекс е известен с това, че е посещаван предимно от богати хора. Ако приемем, че Славена е платила престоя си сама, тогава само за нощувка тя трябва да е платила 3000 лева. Като добавим разходите за пътуване и храна, нейният уикенд струва повече от 5000 лева.

Уж фалирала: Славена Вътова пръснала хиляди в Хърватска

В същото време медиите съобщиха, че мъжът ѝ дължи милиони за измами и банкови заеми. Част от дълга семейството се опита да изплати чрез продажба на апартамента си. Купувачът обаче не беше никой друг освен Азис, който им плати 1,05 милиона евро за имота. Според слуховете обаче Вътова и двете й деца остават без дом след влизането на Азис във владение през септември.

Нин как тя може да си позволи уикенд за 5000 лева? Възможно ли е да била на чужди разноски?

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay