Азиатска колаборация с La Perla

Дизайнер, роден в Тайван, прави луксозно бельо с помощта на гиганта

Азиатска колаборация с La Perla

Предстои най-важният месец за модата в световен мащаб - септември. Излизат емблематичните броеве на най-популярните списания, провеждат се различни събития от ранга на Седмицата на модата във всички мегаполиси. В навечерието на представянето на колекциите, предназначени за сезон пролет-лято 2013, La Perla представиха своята последна колаборация с дизайнер.

Джейсън Ву се вдъхновява от черно-белите провокативни снимки на Хелмут Нютън. Те са известни със своя еротичен подтекст, а азиатецът очевидно е получил вдъхновение, за да създаде колекция бельо.

Припомняме ви, че той беше създателят на тоалета на Мишел Обама, който предизвика фурор преди известно време. С него тя се появи на церемонията по стъпване в длъжност на нейния съпруг - Барак Обама, президент на САЩ.

Известният с нестандартните си хрумвания Джейсън е направил линия бельо към своята модна къща, а компанията La Perla му е оказала съдействие при реализацията ѝ.

"Съвместната работа с La Perla представлява за мен невероятен опит, преди всичко им благодаря, че ми прдоставиха възможността да създам нещо прекрасно по тяхната технология”, разказва Джейсън Ву.

Роденият в Тайван талант допълва още, че дизайнерите на гиганта са схванали неговото виждане за есенната колекция и са направили всичко, за да оправдаят очакванията му.

Представянето на съвместната им линия бельо ще бъде на 7 септември, а дотогава можем само да гадаем какви ще са основните акценти в прелъстителните украшения за женското тяло.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 28.08.2012|11:41
Трябва да се видят тези продукти ;)
4
Не е посочен 27.08.2012|14:51
Наистина бялата рокля на Мишел се оказа стълбицата към върха за Джейсън, дано и бельото му да е толкова добро, секси и изпипано.
3
Не е посочен 27.08.2012|14:31
Дизайнерът също изглежда секси:)
2
Не е посочен 27.08.2012|11:24
Да се вдъхновяваш за своята работа от черно-бели снимки като тези на Хелмут Нютън - не е за всичко. Определено това момче от Тайван има сериозен талант.
1
Не е посочен 27.08.2012|09:26
според мен от комбинация като неговия талант,подкрепен от гигант като Ла Перла,ще се получи нещо страхотно и дано не закъснеете и ни покажете крайният продукт от съвместната им работа
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay