Под твоето заклинание

Нова фотосесия на Dress to Kill е с българско участие

Харесваме фотосесиите на списание Dress to Kill, защото сe отличават от обичайните модни хрумвания. А в необятния свят на индустрията креативността е качеството, от което има най-силна нужда.

Попаднахме на нова "снимкова поредица" на изданието, която е вдъхновена от ретро визията. За пореден път.

Кадрите са изчистени и почти минималистични. Всъщност интересното в тази идея е, че повечето фотоси показват изкуствено поставения едноцветен фон, който принципно би трябвало да остане скрит.

Моделът пък е със специфична ретро прическа на букли и необичаен бретон. Облечена е в дрехи, носещи далечния полъх на отминала епоха.

И тук идва българската намеса. Фотосесията, носеща името "Under Your Spell" ("под твоето заклинание" - бел.ред.) е включила произведения на родния дизайнер GIO DIEV.

Първата и втората комбинация от снимки са с "участието" на обувки на твореца. На една от снимките моделът е представен на фона на голям пътнически куфар, а нежните бели аксесоари върху краката ѝ са дело на Gio. Същото важи и за лилавите обувки с червени токчета, представени на втората фотография.

Това не е първият път, когато моделите на дизайнера получават световно признание. Често знаменитости, като Джулиан Хъф, Кари Ъндърууд, дори Джулия Робъртс са се появявали с негови творения.

Снимки можете да разгледате в нашата галерия.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 18.07.2012|09:56
не съм особено очарована от самите снимки,доста скучни ми се сториха,а прическата на модела никак не ми допадна,но пък обувките на нашия дизайнер са много елегантни и красиви,ще потърся други негови творения
3
Не е посочен 17.07.2012|15:30
Ретро прическа и ретро дрешки, но са доста свежи ;)
2
Не е посочен 17.07.2012|14:39
Много сполучлива фотосесия- харесаха ми :) браво и поздравления за БГ участието :)
1
Не е посочен 17.07.2012|09:27
нв мог да не кажа колко съм впечатлена от този бритон, хем е смешно, хем е някак ретро и стилно.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay