Хави и Лола от "Новите съседи" отново заедно

Любимата екранна двойка на испанци, а и на хиляди българи са отново заедно. Вчера актрисата Макарена Гомес, позната като Лола от "Новите съседи" публикува снимка в Instagram, на която е заедно с актора Антонио Пагудо (Хави).

Описането към снимката с екранния "Рошльо" гласи следното: "Не бях те виждал от години и вчера беше много хубаво събиране."

"Прекарах си страхотно, както винаги. ❤️", побърза да отговори Пагудо в коментар.

След тази носталгична публикация коментарите не спряха да валят. Фенове определиха Хави и Лола като "най-добрата измислена двойка" и благодариха за забавните моменти в сериала. Други пък споделха, че екранното семейство много им липсва в сериала. Виктор Палмро (Алба) и Кристина Медина (Нинес) не пропуснаха да изразят своята любов към двамата актьори, публикувайки мили думи под поста.

Припомняме, че Антонио Пагудо се сбогува с "Новите съседи" в сезон 11. Мнозина не харесаха идеята актьорът да напусне сериала, а още по-малко им допадна начинът, по който това бе разиграно в сезон 12. Тогава сценаристите решиха, че Хави ще замине с Мартина и ще остави Лола сама.

След 154 епизода Антонио Пагудо се сбогува с всички съседи и написа в пост следните думи: "Сбогом, Хавиер Марото. Благодаря много. Последният ми епизод."

5 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay