Двойникът на Дуейн Джонсън Скалата

Скалата си има двойник! Той е от Италия и е треньор.

54-годишният Антонио Мураторе признава, че често го спират по улиците заради удивителната му прилика с Дуейн Джонсън. 

Хората често го бъркат със звездата

Мураторе, който е с 4 години по-голям от Дуейн Джонсън, казва, че за него е чест да бъде двойник на филмовата звезда. Той каза: "Много съм щастлив, че приличам на него, защото той е страхотен човек, шампион в спорта и в живота."

А приликата им е толкова удивителна, че треньорът разкрива, че често го спират пи улиците за снимка. Признава, че често се шегува с хората и само понякога разкрива истинската си самоличност.

Обича да кара другите да се усмихват

Мураторе разкрива, че не е осъзнавал приликата си с Джонсън, докато негов приятел не му го казал и това откритие променило живота му. 

Фитнес инструкторът обяснява, че не обича много внимание. Въпреки това редовното привличане на вниманието на хората изглежда не го притеснява. Той казва "Никога не се уморявам от това, защото прави хората щастливи."

Още по-интересно е, че италианецът работи и като актьор понякога. Надява се да успее да си осигури някоя роля като дубльор на Скалата. За да направи приликата още по-забележима, той си прави абсолютно същите татуировки, 50 на брой. 

Изглежда, че усилията му почти са се отплатили, защото според Мураторе той е бил избран да бъде дубльор на Джонсън във филм. За съжаление, филмът не бил заснет и той нямал възможност да се срещне със звездата на живо.

Освен това Мураторе, който практикува тайландски бокс, изразява желание да се състезава срещу бившия борец и вярва, че има шансове да спечели.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay