Тази майка и шампион по бойни изкуства доказва, че жените са по-силни, отколкото предполагаме

На 19-годишна възраст канадско-американската атлетка Анджела Сеунг Джу Лий става най-младият човек, който някога е печелил световно първенство. По-късно Лий временно прекъсва кариерата си, за да създаде семейство. Но наскоро тя се връща към спорта и доказва, че майките са най-силните хора на Земята във всяко едно отношение.

Тя държи рекорда за спечелена световна титла по смесени бойни изкуства в млада възраст

Лий е родена във Ванкувър и когато е на 7 години, семейството ѝ се премества в Хавай. Тя започва да тренира от ранна възраст и започва да се състезава на 6-годишна възраст. След като става най-младият човек, печелил световна титла по смесени бойни изкуства, тя решава да си вземе почивка от състезанията, за да може да създаде семейство. 

Посвещава се на семейството си

Лий и нейният съпруг Бруно Пучи посрещат първото си дете, дъщеря Ава Мари Пучи, на 16 април 2021 г. Според Лий тя искала да бъде майка откакто се помни. В едно от интервютата си казва, че "наистина се е опитвала" да спортува по време на бременността си, но това "не е било толкова енергично", колкото нейния типичен тренировъчен график.

Тя била наричана "неудържима", преди да стане майка, а сега е още по-неудържима

Въпреки че Лий вярва, че някои хора имат съмнения относно способността ѝ да бъде "толкова добра, колкото бях някога", спортистката вярва, че е възможно. "За тези, които се съмняваха... Никога не подценявайте", казва Лий. "Просто мисля, че като си майка наистина имаш тази допълнителна полза от много повече сила заради всичко, което правят майките."

И тя доказа, че всяка дума, която казва, е истина

Сега, на 26-годишна възраст, Лий се завръща в играта и в най-добрата си физическа форма, в която е била, откакто печели първата си титла преди няколко години. На 26 март 2022 г., на главното събитие на ONE X, тя победи Stamp Fairtex. Мнозина вярваха, че Лий ще влезе в битката като аутсайдер, но тя се нуждаеше от по-малко от 2 рунда, за да победи.

Лий откровено споделя, че не знаела какво да очаква. Тя не знаела как ще реагира тялото ѝ след раждането. Ражда дъщеря си през април и едва 6 месеца по-късно усеща, че всичко е зараснало и се чувства силна отново. 

Анджела Лий има невероятно силна връзка със семейството си

"От момента, в който родих, вече планирах завръщането си", споделя Лий. Говорейки за това как грижите за бебето са променили баланса между живота и работата на Лий, тя отговоря, че в днешно време тренира сутрин. След това има почивка и се грижи за дъщеря си по цял ден. "Наистина просто се наслаждавам на това време с нея, да бъда майка на пълен работен ден и обичам да я виждам как расте."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay