Татуираната казанлъшка роза Златина

Въпреки всеобщото схващане, че нашарените хора са несериозни, тя е с отлична диплома, вече е студентка, работи и постига всичко, което си науми

Татуираната казанлъшка роза Златина

Тя е млада, но вече знае какво е да те гледат "малко по-така", защото си татуиран. Златина е била абитуриентка тази година, но това не ѝ пречи да се похвали със солиден брой татуировки по младото ѝ тяло.

Въпреки всеобщото схващане, че нашарените хора са несериозни, тя е с отлична диплома, вече е студентка, работи и постига всичко, което си науми. Явно си е наумила и да участва в рубриката на Div.bg "Татуираните българи", защото ето на - и това ѝ се получи. Запознайте се с казанлъшката татуирана роза Златина.

На колко години направи първата си татуировка и защо всъщност започна да се татуираш?
Бях на 14 години, когато се татуирах за пръв път. И тъй като от малка съм щура глава, реших, че това е най-лудият подарък, който мога да си направя за рождения ден. Но честно казано нямах представа, че ще се запаля толкова много по татуировките.

Усещаше ли някакво по-различно отношение в училище – от съученици, от учители? Имала ли си някакви проблеми?
Чак проблеми не съм имала, но определено имаше по-различно отношение от страна на учителите. В смисъл такъв, че аз винаги съм била една от най-дейните ученички и, когато ходех по разни състезания, винаги ме предупреждаваха да се обличам прилично, което означаваше да скрия максимално татуировките си, за да не излъчвам бунтарски вид и да не излагам гимназията. И все пак се явявах на състезания, в които ще оценяват умствените ми възможности, а не на "Мис Америка".

След като си направих татуировки на по-видни места, спряха да ме пращат по състезания (смее се). Постоянно ми задаваха въпроси от сорта на "Тези татуировки не са истински, нали?". Усещах критиката в погледите им. А колкото до съучениците ми - всички са много готини и по-скоро ми се радваха. И за 5 години в гимназията им доказах, че външният ми вид няма нищо общо с умствените ми качества... и тук идва време за самореклама – дипломата ми от средното образование е с оценка 5,86 - бях втора по успех сред дванайсетокласниците!

Кое е най-тъпото нещо, което си чувала за себе си по повод татусите?
По-скоро се сещам за тъпа случка. Понеже имам татуиран пистолет на бедрото, не ме пуснаха на една водна пързалка, тъй като не се допускали хора с оръжие.

Имаш ли някакъв съвет, който можеш да дадеш на хората, които искат да се татуират?
Единственият съвет, който ще им дам, след като вече са сигурни, че го искат, е много внимателно да подберат татуиста си и да спрат да се пазарят за цени. Хубавите и качествените неща винаги са скъпи, нали?

Прочетете цялото интервю със Златина само в Div.bg!

Ако и вие сте притежатели на много татуировки или познавате "нашарени" хора, подходящи за рубриката на Div.bg "Татуираните българи", свържете се с екипа на сайта във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 18.10.2013|10:55
не на всеки му отиват много татуировки
6
Не е посочен 17.10.2013|11:28
И все пак не разбирам когато една жена прекали с татусите, особено, когато е красива.
5
Не е посочен 16.10.2013|10:51
И може да добавя, че е много красива. :)
4
Не е посочен 15.10.2013|17:24
Много красива млада дама, а татусите и са доста тематични с тези рози. :)
3
Не е посочен 15.10.2013|17:05
Сигурно ще подразня някой, но това момиче не ми допада много.
2
Не е посочен 15.10.2013|16:19
Хубавица и много интересни татуси има. Поздравления, за това, че е себе си, въпреки все още неизкоренимите предразсъдъци у нас.
1
Не е посочен 15.10.2013|15:56
красива девойка :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay