Ашли Джъд описа тежкото си детство в мемоари

Ашли Джъд написа мемоари за тежкото си детство

Ашли Джъд описа тежкото си детство в мемоари

Актрисата Ашли Джъд е написала мемоари, в които детайлно е разкрила неприятните си изживявания в детството, пише сайтът contactmusic.com. В книгата честно са разказани и спомените на Джъд от познат на баща ѝ, който я е тормозил.

 

42-годишната актриса разказва как е обмисляла да се застреля, тъй като е имала достъп до пистолета на майка си. Без да споменава конкретни имена, актрисата описва неприятните си спомени, когато приятел на баща ѝ я е тормозел.

 

В началото на 80-те години майката на Ашли, Наоми, и сестра ѝ Уинона създават кънтри дуета The Judds и тръгват на турнета. В мемоарите на Ашли е описана адската самота, която актрисата е чувствала без своите най-близки хора.

 

Джъд твърди, че майка ѝ и сестра ѝ не са против книгата, въпреки че вътре не са представени във възможно най-добрата светлина. Пред USA Today Ашли признала: "Майка ми прочете книгата. Дадох я и на сестра ми, но не знам тя дали вече я е прочела. Така или иначе и двете напълно ме подкрепят."

 

Ашли Джъд споделя още, че за нея написването на книгата с мемоарите ѝ е подействало като катарзис. Американката страда от депресия от 8-годишна, а през 2006 г. бе приета в клиника в Тексас.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay