Венета Харизанова мина под венчилото

Кралски шик: сватба в лилаво и златно

Венета Харизанова каза заветното: "Да!" на своя любим Емил Маринов, с когото са заедно от 10 години. Церемонията се състоя на 9 януари в столичния хотел "Кемпински".

 

Над 140 гости уважиха младоженците, а обстановката беше повече от приказна. Аромат на орхидеи изпълваше залата, декорирана в кралските цветове – златно и лилаво в комбинация с лилави хортензии, рози и лилиуми.

 

В специална сатенена шатра двамата влюбени се разписаха пред длъжностното лице. Кумове и свидетели на звездната двойка бяха Петя и Ростислав Шишкови.

 

За доброто настроение на празнуващите се погрижи фолк-певицата Кали с изпълненията си в различни стилове - фолклор, поп-фолк, естрада и рок. Именно на рокаджийските песни най-много се забавляваше Венета, която е луда фенка на този стил музика. В танците се включиха и Наско Сираков и Илияна Раева, които също си падат по рока.

 

Колкото до роклята на булката, която може би е най-важният елемент във всяка сватба, младоженката се беше спряла на по-екстравагантна визия – къса рокля от тюл и дантела, декорирана с перли и високи бели чорапи. Повече от месец е отнела изработката на точния модел, за който Венета си мечтаела от 12 годишна.

 

Разгледайте нашата галерия и станете част от щастливото събитие.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay