История, достойна за латино сериал

Опра разкри голямата си тайна

История, достойна за латино сериал

Кралицата на медиите  разкри най-голямата си семейна тайна. Опра запозна зрителите с полусестра си, за която до преди месеци не е подозирала, че съществува.  

 

"Мислех, че съм виждала почти всичко и че съм чувала всяка история. Мислех, че нищо не може да ме изненада, но не е така "- споделя Опра.

 

56-годишната телевизионна звезда използва ефира, за да обяви сама историята и да избегне спекулации от други медии. 

 

Патрисия е родена през 1963г. и веднага е била дадена на осиновяване. Майката на Опра не е можела да се грижи за нея и я оставила в болницата. По това време 9-годишната Опра живее с баща си.

 

Полусестрата се опитва да разбере истината за семейството си за първи път, когато е на 20 години, но без особен успех. След няколко години открива документите за осиновяването си. В тях е записано, че има 4 и половина годишна сестра, 2-годишен брат, които са починали, и още една 9-годишна сестра (Опра).

 

В същия ден, в който Патрисия се опитва да се свърже с майка си, която отказва да се срещне с нея, гледа телевизионното предаване на Опра за Вернита Лий (майка им), която разказва за починалия си син и дъщеря, която по ирония на съдбата също се казва Патриция. Историята съвпада напълно с данните за осиновяването.

 

На 25 октомври миналата година двете сестри се срещат за първи път, а майка им отрича до последно, че е оставила дете за осиновяване, защото се срамува от постъпката си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay