Те са емоционални, но силни. Несигурни, но смели. И са успели!

Да си жена е изкуство

Пати Дюк
Пати Дюк

Да си жена е изкуство: ние творим, създаваме, вдъхновяваме. За съжаление и забравяме. Забравяме колко силни и уникални създания сме. Затова днес решихме да ви разтърсим, да ви припомним, че жената не е съвършена. Тя не е имунизирана срещу душевни терзания и огромни грешки. Тя е объркана и емоционална, но въпреки това винаги удивителна. Знаем, че всяка една от нас си е създала свой собствени традиции и се справя с проблемите по нейния си начин. Но го прави! Винаги...

 

Тук ще ви разкажем за едни много вдъхновяващи жени. Създания, сякаш родени извън тази объркана планета. Те са имали своите тежки моменти и днес ни разказват за тях с искрена усмивка.

 

Сали Фийлд за борбата с остеопорозата: "Битката беше тежка, но се справих. Упражнявах се ежедневно, за да засиля костите си. Всичко, което поглъщах бяха храни, богати на калций. Понякога ми писваше, но желанието да успея надделяваше!" Когато печели награда Еми през 2007г, Сали заявява: "Ако майките управляваха света, нямаше изобщо да ги има гадните войни."

 

Кариди, победителка в "America's Next Top Model" за 2006г, в битка срещу хроничния псориазис (болест на кожата): "Бъдете уникални като личности! Момичета, да не мислите, че ми беше лесно с това кожно заболяване. Прикривах се под тоновете дрехи, а на лицето ми винаги грееше усмивка. Иначе всички щяха видят, че ми има нещо."

 

Лиса Рина (американска актриса) за мотивацията и упражненията: "Дисциплина! Това е моята тайна. Мием си зъбите всеки ден, нали? Защо тогава не тренираме толкова често? Аз също съм майка и работеща жена, просто спя с час по-малко и отивам в залата."

 

Пати Дюк (американска актриса) разказва за личните си постижения: "Най-голямото ми постижение е да съм добра майка и съпруга. Старая се постоянно, трудно ми е, но знам, че това е моят живот. Женена съм от 25 години и искам да остарея щастливо, заедно със съпруга си. Точно за това често избягвам излишните спорове."

 

Всички тези жени са един изключителен пример за силата на духа. Макар да носят на гърба си тежестта на славата, те успяват успешно да преодолеят препятствията и отново да бъдат щастливи. Помнете: проблеми винаги ще има, важното е да не губим надежда и да помним, че съвършенството не се крие в перфекционизма. То се поражда от умението да продължаваме напред.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay