Линдзи Лоън ще бори проблемите без фамилно име

Линдзи Лоън вече без фамилия

Линдзи Лоън ще бори проблемите без фамилно име

Линдзи Лоън ще се откаже от фамилното си име, пише сайтът teenhollywood.com. Тя ще направи тази крачка, за да остави миналото зад себе си, а информацията е потвърдена от майка ѝ.

 

Скандалната звезда Лоън ще започне да се представя само като Линдзи, като така ще се опита да се пребори с непрестанните си лични проблеми, свързани с лежане в затвор, рехабилитационни клиники и скандали. Това би трябвало да бъде основна крачка към възраждане на актьорската ѝ кариера.

 

Освен Линдзи, която ще премахне фамилията на баща си Лоън, по-малката ѝ сестра Али и майка им Дина също ще последват примера ѝ. Двете планират да заменят Лоън с моминското име на майката - Съливан. Пред PopEater.com майката на Линдзи заявила: "Линдзи се отказва от фамилията Лоън. Освен това, аз и Али официално ще сменим имената си с моята моминска фамилия - Съливан."

 

Тази крачка не би трябвало да бъде особено изненадваща, тъй като Линдзи и майка ѝ са в открита война с бащата на скандалната американка Майкъл Лоън. Той и Дина официално се разведоха през 2007 г.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay