Майкъл Дъглас защитава честта на съпругата си

Майкъл Дъглас въвлечен в бой

Майкъл Дъглас защитава честта на съпругата си

Майкъл Дъглас бе намесен в сбиване с папараци в  Лондон в четвъртък, след като съпругата му Катрин Зита Джоунс обвини един фотограф, че я е ударил в лицето.

 

Холивудската двойка прекара деня в кралската резиденция – Бъкингамския дворец, където Зита Джоунс бе хонорувана като Командир на ордена на Британската Империя от принца на Уелс – Чарлз.

 

Излизайки от колата на ескорта, който ги превозва до хотела в Британската столица, те попадат в тази ситуация и буквално трябва да си пробият път през тълпа фотографи на входа на резиденцията им.

 

Във видео материал с караницата, излъчен в американското шоу  Entertainment Tonight, се чува как актрисата вика: "Как смееш да ме удряш” на един от смелите и запалени папараци в хотелското лоби.

 

След което тя настоя: "Искам да дойде полицейски служител веднага. Той ме удари. Мъжът, който сега влиза тук, той ме удари!"

 

Дъглас разбира се не остана длъжен и веднага скочил в защита на съпругата си и след като погледнал заплашително нападателя, го нарекъл "задник” точно преди да го грабне и да започне да го бута. Секунди след това охраната на хотела разтървава двамата мъже.

 

Не е ясно дали двойката е подала официално полицейско оплакване заради инцидента, който хвърли облак на иначе прекрасния ден, който имаха семейство Дъглас.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay