Модно предложение за Сара Джесика Паркър

Кари в модно шоу по Fashion TV?

Модно предложение за Сара Джесика Паркър

Името на любимката ни от малкия екран Сара Джесика Паркър е спрягано като едно от двете действащи лица в ново и свежо модно шоу по най-популярния канал за стил - Fashion TV. Предполага се, че тя ще си партнира с Раян Сийкрест, който е известен като водещ на шоуто American Idol. Той се надява актрисата да се съгласи да бъде негов партньор и лице на шоуто.

"Инициаторът на готината идея за шоуто е именно Раян, който направо е полудял по това", казва негов близък пред National Enquirer. Концепцията му за предаването е съвсем нова и непозната, а Сара е просто перфектният избор, се казва още в изявлението.

Двамата се срещат на снимачната площадка на филма "New Year's eve" и според всички, просветени в плановете на Раян, двамата с актрисата от "Сексът и градът" биха били идеалното екранно дуо. Освен това, великолепната Сара неведнъж е казвала, че няма търпение да участва в модно шоу. Ето, времето за това дойде.

Каквото и да решат да правят,  биха били истински хит за модните фенове. И все пак - дано, дано Кари се съгласи!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 16.05.2011|13:11
Стилът на Сара Джесика Паркър е екстравагантен и запомнящ се. Тя често прескача от една крайност в друга в облеклото си. Независимо дали ще предизвика възхищение или насмешка, Сара никога не остава незабелязана. Би се вписала в подобно модно шоу по Fashion TV без никакъв проблем и ще я видим в едно ново за нея амплоа. Дано само приеме офертата :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay