Музиката и любовта в живота на Тейлър Суифт

Поп сензацията Суифт отблизо

Не можем да се наситим на двайсетгодишната звезда. Всеки път, когато я видим, е небрежна и секси, сякаш до преди малко е танцувала пред огледалото вкъщи. Като че ли всичко около нея се случва без усилие, тя просто притежава харизмата, с която привлича погледите към себе си. Една-единствена дума описва младата любимка на Холивуд: талант.

 

Миналата година беше определено успешна за Тейлър - Най-продаван албум на 2009, Певица с най много песни в Топ 40 на десетилетието. Но 2010 определено е годината на Суифт. Тя надмина сама себе си – списание Time я определи като една от най-влиятелните личности, спечели четири награди Грами, включително за Албум на годината, срещна се с Бил Клинтън и излезе на сцената с известната певица и авторка на едни от най-запомнящите се текстове Стиви Никс, както и с Пол Маккартни. Очаква се новият албум на Тейлър: Speak Now да очарова за пореден път публиката.

 

В интервю за известното издание Glamour чаровницата обясни връзката между личния й живот и нейното творчество.

 

Въпрос: Тази година беше наистина много успешна за теб. Остава ли ти време от всичките ангажименти да се насладиш на постигнатото?.

Отговор: Наистина израснах много за тази години. През цялото време имаш някакви задачи, поставил си си цели, които трябва да следваш, непрекъснато мислиш за това какво ти предстои, как да не сбъркаш със следващата си стъпка. Когато започнах да записвам песните за новия си албум, като че времето спря за миг. Все още минавам по същите улици, по които и преди, когато си мечтаех за това, което имам в момента. Затова се чувствам напълно щастлива и съм изпълнена с нетърпение за това, което следва.

 

Въпрос: Би ли споделила с нас какво ти предстои?

Отговор: Новият ми албум е нещо, с което наистина се гордея. В песните си говоря за това какво съм преживяла, а аз наистина преживях много неща последните две години ...

 

Въпрос: Като песента за Кание Уест?(Да припомним на читателите – скандалният рапър се отнесе презрително с младата певица на наградите на MTV през 2009, когато тя спечели приза за най-добър женски клип. Кание прекъсна речта на Суифт и обяви, че наградата е трябвало да получи Бийонсе за песента й Single Ladies)

Отговор: (смее се) Всичко, което се случва с мен се превръща в песен. Поради някаква незнайна причина, нямам проблеми с това да говоря за лични неща в творчеството си. В музиката не си поставам ограничения: имена, дати, изражения по лицата на хората. Тук вече се чувствам свободна да кажа това, което не съм имала силите да изразя преди. Затова се вълнувам не само, защото споделям това, което чувствам с феновете си. Освен това ми е интересно и да чуя отзвука от отсрещната страна, която съм засегнала в песента си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay