Никой не иска парите на Кадафи, дори 50 Cent

50 Cent също дарява пари, получени от Кадафи

Никой не иска парите на Кадафи, дори 50 Cent

Подобно на Нели Фуртадо, Бионсе, Марая Кери и Ъшър, които изразиха съжаление, че са участвали в частен концерт за семейството на Муамар Кадафи, така и 50 Cent ще направи с парите от либийския лидер - дарение на УНИЦЕФ в подкрепа на действията им в Либия.

 

Макар че сега семейството на Кадафи е в центъра на бруталния вътрешен конфликт в Либия, преди то беше известно с екстравагантните си партита.

 

Един от синовете на Кадафи нае Бионсе и Кери за впечатляващо новогодишно парти, а на 50 Cent е платено за участие в частен концерт през 2005 г. в рамките на филмовия фестивал във Венеция. Ъшър пък е получил пари само за да присъства на парти.

 

50 Cent, чието истинско име е Къртис Джаксън, не разкри размера на дарението си, нито дали е равно на сумата, получена от семейство Кадафи през 2005 г.

 

Фуртадо все още е единствената звезда, която заяви колко точно е получила за изпълнението си, като обеща да дари 1 млн. долара за благотворителност.

 

Бионсе твърди, че не знае, че семейството на Кадафи е било свързано с концерта, на който е участвала през 2009 г., но дари парите за Хаити, веднага след като е научила.

 

Ъшър заяви, че е бил искрено смутен да научи обстоятелства около появата си на партито, за което му е платено, като обеща да дари неуточнена сума на благотворителни организации.

 

Марая Кери се извини, че е проявила наивност като не се е поинтересувала за кого пее и обеща да дари благотворително приходите от бъдещ сингъл.

 

Има поне още няколко знаменитости, за които се знае, че са получили пари от семейството на Кадафи.

 

За Лайнъл Ричи, Timbaland и Енрике Иглесиас се знае, че са пели на събития, организирани от фамилията на диктатора, а за Jay-Z, Линдзи Лоън и Джон Бон Джоуви се смята, че са присъствали само като гости.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay