Принц Уилям заведе бъдещата си съпруга на гроба на майка си

Кейт Мидълтън на гроба на Даяна?

Принц Уилям заведе бъдещата си съпруга на гроба на майка си

Бъдещата кралска булка Кейт Мидълтън е посетила гроба на принцеса Даяна преди сватбата си с принц Уилям на 29 април, предаде Ройтерс, позовавайки се на публикация във в. "Мирър". 

 

Според неназован източник, цитиран от вестника, принц Уилям е завел годеницата си на гроба на покойната си майка в семейното й имение Олторп в Централна Англия и двамата са положили цветя.

 

"За него беше много важно Кейт да посети гроба на майка му преди сватбата. Принцеса Даяна остава и винаги ще бъде много важна част от всекидневието на синовете си. Трагично е, че тя няма да бъде до принц Уилям в този така важен за него ден", е заявил източникът пред в. "Мирър", допълвайки, че за Мидълтън е важно да разбере любовта на бъдещия си съпруг към майка му, както и скръбта му за нея. 

 

Принцеса Даяна, първата съпруга на бащата на Уилям принц Чарлз, загина в автомобилна катастрофа в Париж през 1997 г. заедно с приятеля си Доди ал Файед, опитвайки се да избяга от преследващи ги папараци, припомня агенцията.

 

Говорител на принц Уилям и Кейт Мидълтън е отказал да коментира "спекулативната история по тема, която трябва да е изцяло лична". 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 21.04.2011|16:25
Не мисля, че Кейт не разбира голямата любов и скръбта, която изпитва принц Уилям към покойната си майка. Разбира се, че му е мъчно за нея, а на кого няма да му бъде, особено в такъв важен за него момент? Тя е негова майка и няма как нещо или някой да промени любовта, която изпитва към нея.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay