Робърт Патинсън има странна фобия

Секси вампир, но със страх от коне

Робърт Патинсън има странна фобия

Той е секси, таланатлив, определено е яхнал последната вълна в Холивуд и жъне успехи с всеки следващ свой филм. Оказва се обаче, че Робърт Патинсън може да бъде безстрашен вампир, но не и такъв жокей. Актьорът е обладан от странен страх - такъв от коне, пише сайтът musicrooms.net.

Не сме сигурни дали това не е поредния не особено умен пиар ход, но в сайта е цитиран Патинсън, който споделя: "Трябваше да бъда повален от един кон. Беше ужасяващо. Жребецът беше внушаващ, а аз имам страх от коне." По време на снимките на "Вода за слонове" хубавецът не е имал проблем с нито едно от животните, с които е трябвало да работи. Само конете се оказли проблем за младия талант.

Екипът, с който актьорът снима последния си филм разбрал за проблема и затова не го карали да язди, въпреки че такива кадри определено били предвидени в сценария. В интервю за вестника USA Today актьорът споделил: "Много съм доволен, че не се наложи да се качвам на кон. Изобщо не съм добър в язденето."

Оказва се обаче, че това не е била единствената неприятност, свързана в животно, на снимачната площадка на филма с Рийз Уидърспуун и Кристоф Валц. Друг актьор буквално е бил носен от един от женските слонове, докато в крайна сметка хора от екипа не са му помогнали и той е останал невредим.

Българската премиера на "Вода за слонове" е на 27 април.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay