Робърт Патисън не разбира изневярата

Робърт няма да ви изневери

Робърт Патисън не разбира изневярата

Холивудската знаменитост Робърт Патинсън, нашумял най-вече с участието си във вампирската продукция "Здрач", "така и не разбрал" защо мъжете изневеряват на съпругите и приятелките си, пишат медиите в САЩ.

 

Двадесет и четиригодишният актьор, който е обвързан с колежката си от "Здрач" Кристен Стюарт, сподели, че е възпитан да вярва в дългогодишната любов и приятелство между съпрузите и предположи, че лутането между десетки жени през годините вероятно е "същински ад" за един мъж.


"Има нещо, което така и не разбрах - защо хората изневеряват. Моите родители са се срещнали, когато майка ми е била на 17, а баща ми - на 25. Днес те все още са заедно и изглеждат много щастливи. Аз бях отгледан да вярвам, че хората могат да бъдат заедно цял живот", заяви пред италианска медия британският актьор. "Разбирам моментното привличане, но как може човек да поддържа две връзки толкова дълго време? Разбирам и факта, че изневярата може да се срещне при тези, които имат деца, защото стресът понякога кара хората да кръшкат. Не мога обаче да разбера как човек, който е свободен от всякакви задължения, би избрал да има четири жени едновременно. Животът му вероятно е същински ад", завърши екранната звезда.

 

11 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay