С какво ще запомним водещите на тазгодишните Оскари

Дневниците на водещите на Оскарите

С какво ще запомним водещите на тазгодишните Оскари

Отговорната задача да бъдат водещи на 83-тата церемония по раздаване на наградите "Оскар" бе отредена на Ан Хатауей и Джеймс Франко. Те бяха избрани от продуцентите, за да привлекат по-младата аудитория.

 

И наистина, Ан и Джеймс се опитаха да бъдат интересни и забавни, но според мнозинството критици младите водещи не успяха да покажат химия помежду си и да постигнат синхрон. В сравнение със звездата от "Дневниците на принцесата", по време на изявите си на сцената Франко не изглеждаше особено заинтересован, а Хатауей - доста превъзбудена.

 

Въпреки това двамата има с какво да бъдат запомнени в историята на връчването на престижните статуетки. Ан Хатауей се превърна в най-младата домакиня на Оскарите досега, а Джеймс Франко изпращаше съобщения в Twitter по време на мероприятието.


28-годишната актриса изглеждаше прекрасно на червения килим и на сцената, преобразена като истинска "принцеса" в различни рокли, както и в елегантен смокинг. Нека да не забравяме Франко, който показа, че и той може да носи рокли, въпреки че не сме сигурни дали розовото е неговият цвят.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay