Селин Дион вярва, че може да се справи с всичко

Селин Дион – супер мама и супер певица

Селин Дион вярва, че може да се справи с всичко

Канадската певица Селин Дион, която е най-малкото от общо 14-те деца в семейството си, смята, че "може да се справи с всичко", въпреки че в миналото мислела, че не би могла да бъде едновременно певица и добра майка, пишат медиите отвъд Океана.

 

Четиридесет и тригодишната изпълнителка, която има десетгодишен син Рене-Шарл и петмесечните близнаци Еди и Нелсън от съпруга си Рене Анжелил, разкри, че искала да се откаже от кариерата си, след като родила първото си дете, но когато се завърнала на сцената, се наслаждавала на музиката повече от всякога. "Честно казано, след Рене-Шарл исках да се откажа от пеенето. Днес обаче знам какво е да бъдеш майка и виждам, че мога да се справя с всичко", сподели пред репортери канадската звезда.

 

"Да бъда на сцената като майка е това, на което се наслаждавам най-много", заяви още Селин. Изпълнителката на "My Heart Will Go On", която в момента живее в САЩ, също така разкри, че според нея музиката й днес е по-добра от всякога.

 

"Като музикант смятам, че в момента се намирам на върха. Като майка също не мога да си представя да постигна нещо по-добро. Чувствам се като вино, което става все по-добро с възрастта. Знам, че няма да мога да пея вечно, но ще го правя, докато имам възможността", завърши музикалната знаменитост.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay