Съдят Ева Лонгория Паркър за пътен инцидент

Съдят Ева Лонгория Паркър за пътен инцидент

Преди седмица актрисата от хитовия сериал „Отчаяни съпруги“ - Ева Лонгория-Паркър катастрофира леко в Лос Анджелис. Сега „отчаяната съпруга“ на баскетболиста Тони Паркър ще трябва да се изправи пред съда, за да се изясни дали има вина за инцидента или не.

 

Според шофьорът на другата кола, Роман Гапариан, отговорността за инцидента е изцяло на талантливата актриса. По думите на Гапариан, Лонгория завила внезапно и се ударила в неговият неподвижен автомобил.

 

Адвокатът на обвиняемия - Санджай Собти твърди, че Лонгория се блъснала в колата на клиента му след рязка маневра и за малко не ударила и друга кола. Юристът твърди още, че свидетел на случката му споделил, че очите на актрисата били зачервени и кръвясали, което намеква употребата на алкохол.

 

Инцидентът на булевард „Холивъд“ все още се разследва от пътните власти на щата Калифорния.

 

Непосредствено след катастрофата, актрисата сподели пред медиите, че като цяло се чувства добре, но от време на време изпитва леки болки. От друга страна Собти твърди, че в резултат на удара, клиентът му получава остри болки в гърба, врата и главата както и промени в кръвното налягане.

 

Актрисата все още не е публикувала официално становище по въпроса, според анонимни полицейски източници, цитирани от светското издание TMZ Лонгория не е имала възможността да предотврати удара, тъй като Гапариан спрял твърде рязко.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay