Тери Хачър приключва с ролята на „отчаяна съпруга“

Без Сюзън в „Отчаяни съпруги“

Актрисата Тери Хачър напуска хитовия сериал "Отчаяни съпруги", съобщава daylimail.

 

Звездата играеше ролята на Сюзън Майер във всички седем сезона на сериалa от излизането му на екран в САЩ през 2004 г.

 

Според слуховете обаче 45-годишната Хачър заявила на продуцентите от телевизия ЕйБиСи, че следващият сезон ще бъде нейният последен, тъй като иска да се снима в новa продукция.

 

"Тери предупреди продуцентите и се готви активно да продължи напред. Тя подготвя друг сериал и веднага след като приключи работата си в "Отчаяни съпруги" иска да се съсредоточи върху него", съобщи близък до актрисата източник. Освен това се твърди, че колежката на Хачър от "Отчаяни съпруги" Фелисити Хъфман, която играе ролята на Линет Скаво, също планира да напусне сериала след осмия му сезон.

 

От ЕйБиСи все още не са обявили програмата си, тъй като бъдещето на сериала е под въпрос. Част от екипа е разочарован от Тери, те смятат, че тя изоставя шоуто, което съживи кариерата й. "Отчаяни съпруги" не може да продължи без Тери и Фелисити, което означава, че 8-мият ще е и последният сезон за момичетата от "Wisteria Lane". Тери казва, че си е прекарала страхотно в сериала, но смята, че е време да продължи с проект, върху който има по-голям контрол", допълни източникът.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay