Цяла нощ за танци

Рокля за танци

Музикален фестивал, мелодичен концерт или пък вечеринка, на която просто "ще си танцувате"...така бихте обяснили нощната си дестинация на някой от предишните поколения. Сега просто отивате на парти. И обличате нещо, което направо носи хармонични звуци със себе си.

 

Тази рокля е създадена за танци според нас. Кройката ѝ е права от кръста надолу, което ограничава нежеланите движения на плата. Без да е нужно постоянно дърпане надолу, когато се разгорещите твърде много на дансинга. С други думи – няма да я мислите, тя ще си стои на мястото до второ нареждане.

 

Ръкавите ѝ пък са огромни правоъгълници, които се разкрояват ефектно. От една страна, това осигурява прохлада и в най-горещите музикални вечери. Да не говорим, че всички движения с ръце са позволени. И няма да останат незабелязани.

 

Моделът се предлага единствено в сиво, а платът създава усещане за комфорт и свобода. Притокът на енергия в нощта за забавление няма да бъде спиран от нищо. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 09.05.2011|17:28
Интересен модел, но нещо цветът не ми допада. По принцип харесвам сивия цвят, но за парти не ми се струва много удачно. По-скоро някой ярък цвят и платът да е с блестящи нишки, според мен, би се вписал много по-добре.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay