Чичо Чарли саботира "Двама мъже и половина"

Шийн иска сериалът да остане само с двама мъже

Чичо Чарли саботира "Двама мъже и половина"

Както всички знаем, Чарли Шийн бе изхвърлен от екипа на "Двама мъже и половина" заради многобройните му злоупотреби с алкохол, наркотични вещества и заради пословичната му арогантност. Съответно, "лошото момче" не таи кой знае колко добри чувства и често прави пиперливи изказвания по адрес на Чък Лори, създателя на популярния ситком.

Казвали сме ви още, че новият сериал с участието на Шийн е "Психотерапия" и в него актьорът ще се опитва да овладее гнева си. Е, явно все още не е успял да овладее стаения гняв към екипа на "Двама мъже и половина". Днес научаваме, че известният "чичо" има голямо желание да вземе "половината" на двамата мъже и да я причисли към актьорския състав на своята продукция.

"Някогашният ми племенник е добре дошъл в дома на "Психотерапия" по всяко време" - казва Чарли Шийн за Ангъс Джоунс, който играе ролята на познатото ни саркастично хлапе Джейк.

Тази седмица се разчу, че в неофициален запис младият актьор се е изказал обидно за сериала, който го превърна в един от най-високоплатените тийнейджъри на шоубизнеса. Точните думи на Ангъс са:

"Ако гледате "Двама мъже и половина", моля спрете да го гледате. Аз съм в "Двама мъже и половина", а не искам да бъда там... Имам договор за още една година и затова решението не е мое... Моля ви, спрете да го гледате и да пълните главите си с боклук!"

Чичо Чарли саботира "Двама мъже и половина"Ангъс Джоунс и Майли Сайръс

Явно тези разсъждения срещу "ръката, която храни" лаещия Ангъс са обнадеждили Шийн да отправи публично предложение за работа към него. Сега обаче, след като скандалното му изказване изтече в публичното пространство, младият Джоунс запя друга песен:

"Благодарен съм и изпитвам огромно уважение към всички чудесни хора от "Двама мъже и половина", с които съм работил през последните 10 години и които се превърнаха във второто ми семейство."

Вероятно на Ангъс са му харесали поне целувките, които си разменя с Майли Сайръс в някои от по-новите серии на ситкома. 

4 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



8
Не е посочен 24.01.2014|18:02
участието на майли сайръс внесе голяма доза свежест в сериала
7
Не е посочен 03.12.2012|10:12
Чичо Чарли е култов образ,който засне всичките си пияни сцени в автентично нетрезво състояние..
6
Не е посочен 03.12.2012|10:12
Никой нищо не саботирате, пак изопачавате нещата. Не е хубаво така.
5
Не е посочен 03.12.2012|09:16
Това хлапе, освен, че е пораснало израстна доста професионално. От тук нататък ще има доста предложения за работа.
4
Не е посочен 03.12.2012|08:50
Аха, значи малкия може да бъде част от новия продукция и без това откак не е онова сладко хлапе някак си образът му стана откровено противен.
3
Не е посочен 30.11.2012|20:06
Странно и неочаквано беше изказването на малкия Ангъс срещу сериала. На мен и сега ми харесва филмчето и продължавам да го следя
2
Не е посочен 30.11.2012|18:51
Аз не знаех, че е изхвърлен поради тези причини.
1
Не е посочен 30.11.2012|18:21
Май след като му изтече договора, хлапето ще отиде при чичо Чарли, на този сериал и без това вече му се вижда края, не знам как ще го направят това, което беше преди.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay