Разкрасяващите хитрини на Наоми Уотс

Абигейл Джеймс, която е гримьор на много известни личности, наскоро разкри някои от триковете на своята клиентка Наоми Уотс. Ето какво сподели тя в Туитър

Разкрасяващите хитрини на Наоми Уотс

Наоми Уотс спазва много модерната напоследък алкална диета. Актрисата си хапва предимно краставици, цитрусови плодове, джинджифил, целина, ябълки и авокадо. Така тялото ѝ се насища на полезни мазнини и се освобождава от токсините, което пък й разчиства пътя към по-красива кожа.

Любимата процедура за лице на Наоми е кислородна терапия. Това е лесен начин за постигане на мека, хидратирана и сияйна кожа. Абигейл съветва жените да си правят пилинг възможно най-често, тъй като тази процедура значително подобрява вида на всяка кожа.

Според гримьорката най-добрата хидратираща съставка в кремовете за лице е хиалуроновата киселина, която прави кожата красива и сияйна. Именно такива продукти използва и красивата Наоми в ежедневната си грижа.

Разкрасяващите хитрини на Наоми Уотс

За да изглеждат очите ви добре отпочинали и свежи, Абигейл съветва да съхранявате околоочния си крем в хладилник и да го изваждате непосредствено преди нанасяне. В случай че ви тормозят тъмни кръгове, изстудете две чаени лъжички и ги задръжте върху засегнатите участъци за около 5 минути.

За да издържи червилото възможно най-дълго, предложението на гримьорката е първо да нанесете немазен балсам. За да изглеждат устните ви в най-добрата си форма, ексфолирайте ги редовно с четка за зъби и пийте много вода, за да ги предпазите от напукване.

Ако ви е било интересно да научите някои от тайните на красивата Наоми, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!

14 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 25.02.2013|19:01
Много красива актриса, страшно я харесвам
5
Не е посочен 18.02.2013|14:45
Ще е добре да ги знаем и ние от по ниското съсловие тези съвети..
4
Не е посочен 18.02.2013|12:53
Прекаляването с пилинга също не е много добре, така че внимавайте. Не се предоверявайте на всякакви съвети особено от този сорт.
3
Не е посочен 18.02.2013|10:48
Колко ли жени ще пробват съветите на Наоми сега, че ми е много интересно? Внимавайте само да не станя някой сакатлък!
2
Не е посочен 18.02.2013|09:42
Наоми Уотс си е красива по рождение, не ѝ трябват разкрасителни процедури.
1
Не е посочен 18.02.2013|09:06
Както се посочва и в началото на статията основното за добрия външен вид на кожата е храненето, но второ място са разкрасителните процеруди и накрая грима.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay