Марк Зукърбърг стана баща на момиченце!

Родителите споделиха снимка на малката красавица

Марк Зукърбърг стана баща на момиченце!

На 1 декември създателят на Facebook и неговата съпруга - доктор Присила Чан, станаха родители на момиченце! Щастливите мама и татко сами обявиха радостната вест, като публикуваха снимка със специално послание към дъщеричката си в профила на Марк Зукърбърг във Facebook.

Името на бебчето е Макс, а на снимката то е в ръцете на баща си, увито в бяло одеялце. Майката стои до двамата най-важни хора в живота си. От фотоса струи огромна доза любов и семейно щастие.

Марк и Присила очакваха появата на първото си дете много дълго време Зад гърба си съпругата на Зукърбърг има три спонтанни аборта. Трудният път, през който двамата трябва да преминат, най-накрая приключва и двойката вече може да се радва на красиво и здраво бебе.

От дългото послание, което придружава снимката, става ясно, че Марк ще си вземе почивка от работа в рамките на два месеца. И не само това! Той планира да даде възможност на други мъже, които стават бащи и работят в неговата компания, да почиват по четири месеца след раждането на детето им.

Освен това родителите споделиха, че ще дарят 99% от акциите си във Facebook (понастоящем около 45 милиарда долара) за благотворителност, основавайки нова фондация за развитието на науката и медицината в името на децата по света.

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay