Клои Кардашян издаде колко са фалшиви риалити форматите

Клои Кардашян издаде колко са фалшиви риалити форматите

Клои Кардашян току що призна, че риалити предаванията са силно редактирани и обработени. И понякога са много фалшиви. Или извън строя.

Пред Us Weekly Клои споделя, че е много наясно с триковете за редактиране в риалити предаванията.

"Мога да кажа кога е пуснато аудио, дали трябва да се заснеме повторно или ако, например, телефонното обаждане е фалшиво. И не че тези неща не се случват, но понякога микрофоните не улавят звука или изгасват. Доста от нещата са факт, но чест се налага да се преработят. Може да е супер незначително, но аз наистина съм наясно с тези неща и съм склонна да ги забелязвам." - казва още Клои.

Коментарите ѝ са в отговор на това, че семейство Кардашян беше обвинено, че заснема семейната среща за скандала с изневярата на Тристан седмици след самото събитие. Това, което знаем, е че Daily Mail публикува съдебните документи на Тристан на 3 декември. Но фен на Reddit забеляза, че облеклото, което Кортни носи на семейната среща след скандала, е същото, с което тя е облечена по време на снимки, публикувани и от Daily Mail на 31 януари.

Някои фенове смятат, че срещата е била "нагласена", но определено е възможно Кортни да е носила тоалета два пъти - веднъж, за да се бъде със семейството си и веднъж за пред публиката. Очевидно риалити предаванията са силно редактирани (събират се стотици/хиляди минути съдържание, което трябва да се побере в едночасов епизод!) и в резултат някои неща може да се окажат леко неправилни.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay