Антония Петрова шокира с нови устни (СНИМКА)

Антония Петрова шокира с нови устни (СНИМКА)

Антония Петрова стана обект на критики поради очевидната промяна във външния вид, по-специално в устните ѝ, които изглеждат значително променени. Потребителите на социалните медии сравняват сегашните ѝ устни с тези на попфолк певицата, Мария, заявявайки, че дори тя би могла да се гордее с подобрението в сравнение с настоящите устни на Антония.

Антония Петрова шокира с нови устни (СНИМКА)

Мнозина смятат, че Антония Петрова е имала лоши резултати от процедура за поставяне на хиалуронова киселина, което е причинило бучки и деформации. Това мнение се споделя широко в онлайн пространството, където хората изразяват шок и съжаление относно трансформацията на лицето ѝ.

Освен проблемите с устните, Антония е обвинена в прекаляване с различни козметични процедури, включително лифтинг, ботокс, изсмукване на мазнини и целулит. Тези интервенции, когато не се извършват умерено или професионално, могат да доведат до неестествен вид и влошаване на външния вид.

Антония Петрова шокира с нови устни (СНИМКА)

Самата Антония Петрова разкри, че е свалила значително количество килограми, използвайки метода на гладуване. Тя твърди, че е постигнала успешни резултати с този подход. Има обаче спекулации, че тя може да е използвала лекарство, наречено Ozempic, известно със своите мощни свойства за отслабване. Страничните ефекти на това лекарство обаче включват увисване на кожата, което може да обясни състоянието, в което се намират увисналите части на тялото на Антония.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay