Мария Бакалова и Валери Григоров са разделени

Мария Бакалова и Валери Григоров са разделени

Мария Бакалова и Валери Григоров вече не са заедно. Говореше се, че са разделени, но сега семейството потвърди новината. В момента Валери живее в София, докато Мария е в САЩ. Раздялата им не е заради конкретна причина, а поради комбинация от фактори, като намеса на други хора във връзката им и несъвместимост на техните житейски планове.

Валери не обича да пътува и характерът му става все по-устойчив на идеята да бъде постоянно "допълнение" към кариерата на Мария, която вече е холивудска звезда. Освен това намесата на семейството на Валери, особено на неговата властна майка и шампионка по стрелба Мария Гроздева, създава напрежение между тях.

Слуховете за тяхната раздяла започнаха да се разпространяват, когато актьорът Андрю Гарфийлд, известен с ролите си в "Спайдърмен", беше забелязан в компанията на Мария Бакалова. Бяха видени на вечеря, където демонстрираха, че изглеждат повече от приятели. Преди това Мария и Гарфийлд бяха забелязани да се наслаждават на храна заедно в Торонто, Канада, по време на филмов фестивал. След това Мария се върна в Ирландия, за да работи по следващия си филм, а след това отлетя за Лос Анджелис, за да подпише договор за нов комерсиален филм с известни актьори. Все още не е ясно дали Андрю ще участва в същия проект.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay