Произведения на изкуството, създадени от паста

<p><span style="text-align: justify;">Пастата е един от начините да се почувстваме добре във в</span><span style="text-align: justify;">секи</span><span style="text-align: justify;"> </span><span style="text-align: justify;">един</span><span style="text-align: justify;"> момент. </span><a href="https://www.instagram.com/david_rivillo/?hl=en" target="_blank" style="text-align: justify;">Давид <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Равило</span></a><span style="text-align: justify;"> е майстор на пастата и чрез своите </span><span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff; text-align: justify;">креативни</span><span style="text-align: justify;"> умения успява да я </span><span style="text-align: justify;">издигне</span><span style="text-align: justify;"> на съвсем друго ниво. Това не е просто храна, а истинско произведение на изкуството!</span></p>

Пастата е един от начините да се почувстваме добре във всеки един момент. Давид Равило е майстор на пастата и чрез своите креативни умения успява да я издигне на съвсем друго ниво. Това не е просто храна, а истинско произведение на изкуството!

Пастата е един от начините да се почувстваме добре във всеки един момент. Давид Равило е майстор на пастата и чрез своите креативни умения успява да я издигне на съвсем друго ниво. Това не е просто храна, а истинско произведение на изкуството!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Error 503 Service Temporarily Unavailable

Временно Недостъпен 503

Бяхме информирани за възникналия проблем.


Ще отстраним наличния проблем във възможно най-кратко време.Можете да отидете на Начална страница