Той е здрав, красив и внимателен...

Чадър с внимание към очите!

Една прекрасна дъждовна сутрин в Лондон дизайнерът и инженер Грег Бребнер направил първи стъпки извън прага на дома си и няколко капки дъжд вече оставили следи върху якето му. Годината е 1999.

 

На височина от 190 см. новозеландецът можел визуално да достигне до дестинацията си, като отправил поглед над тълпата от минувачи. Но тъй като пороят се разраствал, погледът му се свел надолу и той внезапно се ужасил от хилядите "шипове", стърчащи от заобиколилите го чадъри. След няколко крачки безмилостният вятър, появил се незнайно от къде, обърнал чадъра на един от тълпата и собственикът му всячески се опитал да избегне фаталния контакт на един остър край на чадъра и окото на Грег.

Ето затова, Грег мрази чадъри!

 

След този, може би съдбоносен за Грег момент, той отишъл в офиса си и започнал да мисли върху разработването на нов чадър. Оказва се, че чадърът е история сам по себе си и съвременният му дизайн, който ние познаваме, не се е променял от 1928г. И "животът" на всеки свършва в тази последователност: силен вятър - счупване - кошче за отпадъци.

 

Проучването насърчило дизайнера и така се родил един наистина иновативен продукт – Blunt. За да тества здравината и устойчивостта на чадъра-прототип, Грег се прибрал в родната Нова Зеландия, качил се на ветровития хълм (One Tree Hill) в Окланд и изчакал да види какво ще му причини суровото време.


Явно опитът е бил успешен, защото днес светът се радва на здравият, красив и без стърчащи върхове Blunt. След като знаем историята и предимства му, 75 долара ни се струват като инвестиция с бъдеще.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.1
Валентин Басаров 15.05.2012|09:41
Двойният чадър и чадърът за кучета направо ме разбиха :)))
Спорят две блондинки: -Това е той. -Не е той. -Той е. -Абе не е той. -Хайде да го питаме. -Добре. -Извинете, това вие ли сте? -Да, аз съм. Двете блондинки едновремено една на друга: -Видя ли, бе!?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Приятелството след любовта би ме унижило. Настаняването на една силна страст в малко симпатично...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти