Вече има как да защитите името си в Мрежата

Невинни срещу 1000 долара

Вече има как да защитите името си в Мрежата

Сигурно сте забелязали как в медийното пространство всеки ден отнякъде се появяват какви ли не слухове за известни и не чак толкова известни хора по целия свят. Често тези "слухове" се оказват самата истина. Но какво се случва, ако наистина се разпространяват лъжливи твърдения за вашата особа? Ами, разбира се, влизате в сайта iCorrect.com, съветват ни от gizmodo.com.

iCorrect е наскоро пуснат сайт, чиито цели са да стане платформа, в която известните хора да разказват своята версия за нещата. Обиденият от нечие изявление човек може да влезе в сайта и да изчисти името си като поправи лъжеца. Ако например някой мерзавец разпространи слуха, че вие мразите котки, плащате на iCorrect 1000 долара годишна такса и ставате член. Това ви дава право да публикуват опровержение, в което да напишете колко много обичате котки. Така явно авторите на сайта смятат, че истината ще възтържествува.

Според нас, по-скоро фактът, че изобщо се обръща внимание на подобни клевети, може да се окаже негативен за жертвата. А и нека не забравяме, че все още има много по-популярни и най-вече безплатни сайтове и социални мрежи, в които всеки може да напише защитната си пледоария, ако толкова държи.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay