Видове секс, без които не можем

Задължителните са точно 10

Видове секс, без които не можем
Maurizio Marcato

В известната песен на Тангра се пее за "любовта, без която никак не можем", но аз мисля, че достатъчно я нищихме емоционалната част на отношенията между мъж и жена. Темата ни за февруари беше "Любов", а сега е сезонът на птичките, пчеличките и хормоните. Пък и както обичам да казвам: сексът боли само първия път. Любовта - всеки следващ, така че защо да не се съсредоточим върху първото? Добрият секс може да бъде както детското поясче, с което една връзка се учи да плува, така и големият спасителен буй, необходим за нейното оцеляване в бурните води на дълголетно пътуване. Образно казано.

Но кой точно секс е добрият? Тук можем да си философстваме с години, а всъщност отговорът е съвсем прост: добър е разнообразният секс. Този, при който и двамата партньори се чувстват напълно отпуснати един с друг. В определени случаи някои дрехи могат и да останат, но задръжките непременно са паднали. И не - за да се достигне върха в пълноценния интимен живот, не е нужно да се задраскат всички елементи в екстремни списъчета от рода на "Какво трябва да свърша, преди да умра". Не е задължително да прибягвате до тройки, четворки или цели комплекти от хора. Нито до комплекти "садо-мазо за начинащи". 

Видове секс, без които не можемMaurizio MarcatoПреброих точно 10 вида секс, които са достатъчни, за да осигурят "и живели щастливо до края на дните си". Предполагам, че вече сте ги опитвали поне по веднъж. Ако ли не - какво чакате? Няма нужда да мечтаете за Принца на бял кон, тъй като с правилната стимулация, можете да превърнете в такъв собствения си мъж. Ако пък смятате, че вече сте се "наживели" и обикновено приспивате партньора си само с целувка, вероятно също няма да ви навреди да си припомните 10-те вида секс, които са се превърнали в нарицателни. Смятам, че прилагането им поне веднъж на няколко месеца би се оказало изключително освежаващо за всяка интимна връзка. Хайде, да започваме!

Ролеви секс игри
Нека се разберем: не важат оправдания от типа "Че нашият сексуален живот си е достатъчно хубав, защо да се правим на маймуни?" Това наистина са просто оправдания. Щом продължавате да мислите, че ако влезете в роля, ще се почувствате като "маймуна" пред партньора си, значи от отношенията ви има още какво да се желае.

Всички хора, още повече пък мъжете, имат сексуални фантазии с разнообразни лица. Не е нужно да са конкретни познати, разбира се. Просто образи. Е, какво ще направите? Ще му забраните да си мечтае? Ще забраните ли и на себе си? Не е ли далеч по-добре и двамата просто да се превърнете във всички онези хора и ситуации, които сте пожелавали някога? Така хем вълкът ще е сит, хем връзката - цяла. Че и моногамията ще се запази.

Луксозен секс
Трейси Кокс е известен специалист в тези деликатни области и обяснява нещата така: "Малцина от нас имат достатъчно пари, за да изживяват всеки ден лукса, така че когато отседнем в бляскав хотел, това ни се струва доста вълнуващо." Права е жената. Дори да нямаме пари за цяла петзвездна почивка, вероятно ще ни стигнат за поне една вечер в истински луксозен апартамент. За първокласно шампанско, сирене с мухъл и всичките му там класики. Ако пък не си позволявате да пътувате особено много извън града, винаги можете да намерите подходящ хотел и вътре в него. Всичко това ще ви напомни за сексуалните преживявания в началото на връзката и със сигурност ще подмлади установената улегнала фаза.

Секс на плажа
Повечето хора са на мнение, че единственото хубаво нещо с това име е коктейл. Вярно си е. Всеки, който го е правил, знае - може да звучи очарователно романтична, но физическата любов на морския бряг е мътна и пясъчна. Като преживяване обаче, не и като спомени. Затова трябва сами да проверите всеобщите твърдения. Няма лошо да тествате и температурата вътре във водата. От изследователска гледна точка. Ако все пак решите да се придържате към брега, а вече е нощ и пясъкът е студен, помнете: 50 мл водка, 25 мл прасковен ликьор, сокове от портокал, боровинка и ананас. Може и гренадин.  

Видове секс, без които не можемMaurizio MarcatoТелефонен секс
Не от онези, импулсните, а когато се намирате далеч от собствената си половинка. Все ще настъпи такъв момент и вместо само да повтаряте колко ви липсва, възползвайте се от възможността за по-различното интимно преживяване. Всеки със себе си и с гласа на другия в слушалката. Обяснете му, че "ти ще дойдеш тук, аз зная" и какво ще му сторите, когато се случи това. Разбира се, видео чатът също може да се подкрепи тази идея.

Секс за сдобряване 
Той перфектно доказва философския възглед, че без нещастие, няма да можем да усетим и щастието. "Влюбените винаги се карат" и това всъщност е хубаво, защото им припомня, че са влюбени. По-нежен или по-гневен от всякога. Няма значение какъв точно ще бъде сдобряващият секс, тъй като и двете вариации идеално се вписват в този задължителен списък.

Секс с връзване, восък и лед 
Тук не визирам висшите степени на БДСМ (бондаж, дисцплина; доминиране, подчинение; садизъм и мазохизъм). Можете просто да зарадвате половинката си с един стриптийз, по време на който да завържете очите му с шал. Така няма да знае коя част от тялото му ще получи специални ласки, пък и без зрение, другите сетива се изострят. Предполага се, че му имате доверие, така че след това можете да оставите шалчето и връзването в неговите ловки ръце. 

Допустимо е да включите в играта и някоя свещ, но внимавайте да е изработена от восък, който се топи при ниска температура. За да не ви изгори - все пак, това си е игра с огъня. Редувайте с лед или студена вода. Може би тук е мястото да спомена и секса с играчки. Или с предмети, които по принцип не са предназначени точно за тази цел.

Секс на публични места
Естествено, че нямам предвид в средата на мегдана, пред всичките хора. Но все пак някъде, където е възможно да ви видят. Или ви виждат така или иначе, въпросът е дали ще ви забележат. В кино салона, асансьора, парка или да се върнем на плажния секс, само че в най-голямата жега, когато наоколо е пълно с тела върху плажни хавлии. Дали ще им направи впечатление неестествено прикритата и сближена поза, в която са застанали едва помръдващите ви тела? Този въпрос неминуемо възбужда. Но внимание: желателно е сред потенциалната публика да няма деца или полицаи! 

В превозно средство
Например влак, ако много държите да има нотки на опасност или ексхибицинизъм. Наречете го както ви се харесва. А ако изобщо не ви се харесва, да отбиете колата от пътя също е чудесен вариант.

Видове секс, без които не можемMaurizio MarcatoНа известни места
Няма какво да го обсъждаме. Друго си е да кажеш: "Правили сме го дори в Колизеума!" Или на Айфеловата кула, гледайки в посока "Мулен Руж". Остава да решите въпроса как самите вие да не се превърнете в атракция за туристите. И за всички онези фотоапарати с дръпнатите очи. Ако прецените, че нямате нужда от чак такива вълнения, и хотелският балкон с изглед към някоя световна забележителност може да свърши работа.

Има и такива, които мечтаят за секс в църква. Аз лично предпочитам да я обикалям на Великден, но хората с въжделения към Божия храм са достатъчно много, за да не мога да ги пропусна. Като се замисля, нестандартните места за секс упражнения имат внушителен брой, така че в най-скоро време очаквайте цял материал специално за тях. Засега е достатъчно да ги посоча в тези три общи групи: публични, известни и превозни места.  

Забраненият секс
Хм, това може да означава много неща. А най-често са неподходящите хора, които се появяват в живота ни. Идеята е толкова немислима, че немислимо ни завладява и вече дори не можем да преценим трезво - дали изобщо този човек щеше да ни привлича, ако не заемаше поста на "забранения плод" в градината на живота ни? Е, ако съвестта ви го позволи, можете поне веднъж да се поддадете на изкушението, наречено "шеф", "подчинен", "обвързан", "майстор", "бившия на приятелка" и така нататък. Изкушения да искате! Но след като вече сте установили определена сериозна връзка, по-добре прехвърлете копнежа си по забранените приключения в ролевите игри, за които си говорихме преди малко. 

И последно: в списъка нарочно не са включени сутрешеният секс, еротичното къпане заедно, спонтанните "нападения" върху кухненския плот. Такива неща не трябва да се мислят като разнообразие, а почти като ежедневие.    

159 6
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.78
Боряна Янкова 11.09.2012|15:40
http://iq.tochica.com/r/2099/ ---- Тествайте Вашето IQ :):]]
77
nevena angelova 18.04.2012|14:36
важното е да се обичате и да имате желание за секс,а къде-вие избирате!
76
известна личност 17.04.2012|19:29
Важното е да има наслада.
75
властен олигарх 17.04.2012|19:28
В което няма нищо лошо.
74
Средновековен Рицар 17.04.2012|19:28
73
властен олигарх 17.04.2012|19:27
Автора нещо... :))))))))))
72
Средновековен Рицар 17.04.2012|19:27
71
известна личност 17.04.2012|19:27
Големи симпатяги.
70
властен олигарх 17.04.2012|19:26
Охааа, тези жартиери... :)
69
Средновековен Рицар 17.04.2012|19:26
Всякакъв вид.
68
мушица душица 17.04.2012|15:44
Статията е за чисто физическата нужда от секс :)
67
мушица душица 17.04.2012|15:43
Народа изкукуригва без секс,така че не се изоставяйте,хора :)
66
Vanya Black 17.04.2012|15:28
Невежеството в твоя случай май не еблаженство. ;)
65
Гошо Хубавеца 17.04.2012|15:15
Трябва да се пробва от всичко.
64
rozov lak 17.04.2012|15:14
трябва да се пробва :)
63
rozov lak 17.04.2012|15:13
важното е любов да има :)
62
rozov lak 17.04.2012|14:27
61
rozov lak 17.04.2012|14:27
с приятеля си е яко
60
Кристина Минкова 17.04.2012|14:27
59
Кристина Минкова 17.04.2012|14:27
Трябва да има разнообразие...да не се изпаряват идеите с времето
58
rozov lak 17.04.2012|14:20
57
rozov lak 17.04.2012|14:20
може и на по безивестни
56
deja vu 17.04.2012|14:08
хм, накара ме се замисля дали и аз да не пробвам
55
deja vu 17.04.2012|14:07
не беше Ред Бул, който дава крила, да не се обърка
54
deja vu 17.04.2012|14:06
манастир, ама поне имат интернет
53
deja vu 17.04.2012|14:05
52
deja vu 17.04.2012|14:04
51
paralelna vselena 17.04.2012|14:03
и на мен не ми допада, предпочитам физически контакт
50
paralelna vselena 17.04.2012|14:03
приоритетите се променя с възрастта
49
paralelna vselena 17.04.2012|14:02
тръпка да има
48
paralelna vselena 17.04.2012|14:01
47
paralelna vselena 17.04.2012|14:01
секс ? какво е това ? .. :):)
46
nabito oko 17.04.2012|13:06
да трябва си:)
45
nabito oko 17.04.2012|13:05
Ми да ти кажа не ми беше никак глупаво, като го пробвах с приятеля си:)
44
nabito oko 17.04.2012|13:05
43
nabito oko 17.04.2012|13:05
явно вие се намирате в някакъв манастир или секта? :)
42
nabito oko 17.04.2012|13:04
41
nabito oko 17.04.2012|13:04
разбира се, ама секса на плажа си остава номер едно изживяване ;)
40
nabito oko 17.04.2012|13:04
39
nabito oko 17.04.2012|13:03
защо? пробвал ли си? много е яко:)
38
nabito oko 17.04.2012|13:02
Е, не мисля, че има толкова голям риск в предложенията??:)) Все пак това е скес, не е летене с парашут!
37
vyara dimova 17.04.2012|12:59
На известни места?:)))
36
vyara dimova 17.04.2012|12:57
35
lolly pop 17.04.2012|11:53
Ми не знам....явно си въобразяват , че тези работи са съществено важни :)
34
Ivan Minchev 17.04.2012|11:42
Много секс в тази статия - хора, спрете се!
33
gergana topalova 17.04.2012|11:40
Защо пък да не можем?
32
Ivan Minchev 17.04.2012|11:40
Тройка всеки трябва да пробва според мен :)
31
ivanka stoqnova 17.04.2012|11:38
определени храни,сексуални техники неминуемо въздействат на силата на мъжката ерекция,които наред с това обогатяват опита на неговия приятел
30
Ivan Minchev 17.04.2012|11:38
Това с телефонния секс никак не ми допада.
29
mikky piky 17.04.2012|11:34
Абе всеки сам си преценя.
28
diana ilieva 17.04.2012|11:22
Телефонен секс- това е глупаво.
27
Ralica Hristova 17.04.2012|11:13
Въпрос на разбирания, аз лично някои от тези неща няма да ги направя
26
Raya Nikova 17.04.2012|11:13
А те как трябва да те нарекат?
25
Slunceto Gree 17.04.2012|11:06
Много си разкрепостена а?
24
Desislava Stoyanova 17.04.2012|11:04
Не мисля, че е точно така...
23
La Bicha 17.04.2012|11:03
само за болницата дано не е била срещата ви по неприятен повод първоначално
22
La Bicha 17.04.2012|11:02
И то по няколко пъти ;)
21
La Bicha 17.04.2012|11:02
добре монахини:)
20
La Bicha 17.04.2012|11:01
19
La Bicha 17.04.2012|11:01
Повечето съм ги правила, така че му остават другите;) Трябва да им разнообразие все пак:)
18
Anna Vasileva 17.04.2012|10:57
И аз не смятам, че са задължителни!
17
Gotina Maca 17.04.2012|10:56
И това кой го твърди?!
16
sexapilnata pichka 17.04.2012|10:54
чак пък да са задължителни едва ли :)
15
Svetlozara Halacheva 17.04.2012|10:51
Всичко без връзването и восъка!
14
Rosi Nikolova 17.04.2012|10:50
Без секс не може!
13
nina stanislavova 17.04.2012|10:49
аз не мога и ден без секс , не знам за вас ,момичета :Д
12
otvarachkata otvarakova 17.04.2012|10:42
всеки е пробвал тези видове секс :)
11
Мartina Georgieva 17.04.2012|10:38
не знам за секса ,ама мацетата имат много яки жартиери :)
10
Gotinoto Choki 17.04.2012|10:36
Така е! Голяма тръпка има!
9
Мartina Georgieva 17.04.2012|10:35
хах , а така :)
8
Vanesa Apostolova 17.04.2012|10:35
7
pateshki ustni 17.04.2012|10:23
секса дава криле :)
6
iskra radeva 17.04.2012|10:16
и аз това щях да кажа
5
Lilia Petrova 17.04.2012|10:10
хах , абе без секс като цяло не може :)
4
kalina manolova 17.04.2012|10:06
кой не обича странните места за секс:)
3
Калина Галинова 17.04.2012|09:16
Сексът на плажа, не е ли също секс на публично място?
2
Ala Simeonova 17.04.2012|08:58
Като се замисля с първият ми приятел сме го правили къде ли не, най-нетрадиционните места бяха, в един строеж на тавана върху одеяло, на една скала на брега на реката/отсреща се появи овчар/ и в болницата вечерта по тъмно в един коридор, но по едно време се чуха стъпки и ние изчезнахме.
1
Ariana Stamenova 17.04.2012|08:55
Действително предложенията са добри, но надали всеки ще има куража да ги осъществи и все пак преградата , която ни спъва спокойно може да бъде премахната с малко количество алкохол:)
Блондинка се обажда на оператор по подръжка. Той и обяснява, какво трябва да направи: -Натиснете звезда. Блондинката се чуди: -Това звезда... не беше ли една такава ... космата точка?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
За какво ни е властта и силата, ако не можем да защитим близките си? Джордж Р. Р. Мартин
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти