ЛиЛана се показа публично с новото си гадже (СНИМКА)

ЛиЛана се показа публично с новото си гадже (СНИМКА)

Лиляна Деянова, известна също като ЛиЛана, има нова романтична връзка. Тя беше видяна в столичен супермаркет с мъжа, изглежда връзката им е сериозна. Докато пазаруваха, мъжът носеше количката, а ЛиЛана следваше зад него с телефон в ръка и се усмихваше. Новият партньор изглежда малко по-млад от нея и не е добре познат в медиите. Двойката се опитваше да остане инкогнито, но някои разпознаха певицата, която прекара няколко месеца в затвора, след като беше арестувана по обвинения в злоупотреба с европейски средства и отправяне на заплахи към служители на Агенция "Пътна инфраструктура" заради отказа им да позволят достъп на нейната компания "Телетол" до системата за продажба на винетки.

След освобождаването си от затвора ЛиЛана говори за преживяването си там, наричайки го "казарма", където човек се научава и създава нови приятели. Тя също така спомена, че няма да кандидатства отново за европейски проекти, тъй като смятат, че те не са предназначени за млади хора като тях.

ЛиЛана се показа публично с новото си гадже (СНИМКА)

В миналото ЛиЛана имаше връзка с хазартния магнат Васил Божков, въпреки че и двамата отричат ​​романтичните си отношения, описвайки ги като чисто платонични. Преди Божков тя излизаше с футболиста Мартин Станков. В интервю от 2008 г. ЛиЛана разкри, че Станков е била първата й голяма любов. Докато започвала кариерата си в музикален канал, тя чула, че Станков се интересува от нея. Общ приятел ги запознал, но в началото ЛиЛана била надменна. След период на ухажване и от двете страни, те в крайна сметка започнали връзка, която тя описа като "красива и незабравима".

Въпреки това, изглежда, че ЛиЛана е запазила горчиви спомени от романса си със Станков. По време на участието си във "ВИП Брадър" през 2006 г. тя шокира зрителите, като разкри в национален ефир, че е имала връзка с футболист, когото е заварила в леглото с мъж, участващи в нещо "много гнусно". Въпреки че не спомена конкретно име, мнозина спекулираха, че тя се отнася за Мартин Станков. По време на престоя си в риалити шоуто ЛиЛана демонстрира безгрижно поведение и флиртува открито с друг участник, фитнес гуруто Киро Скалата, често показвайки му бельото си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay